ناسا به دنبال جایگزینی برای باتری‌ لیتیومی در سفینه‌های فضایی خود است

سازمان ملی فضایی ایالات متحده مزایده‌ای را برگزار کرده که در آن به خلاقانه‌ترین ایده برای جایگزین شدن با باتری‌های لیتیومی کنونی جایزه می‌دهد. ناسا قصد دارد تا از این طریق راهکار نوینی برای رفع مشکل منبع ذخیره انرژی در سفینه‌های فضایی خود بیاید. ناسا به دنبال جایگزینی برای باتری‌ لیتیومی در سفینه‌های فضایی خود است

ناسا می‌داند که انرژی که توسط باتری تامین می‌گردد، محدود است. این موضوع بیشتر زمانی مشکل‌زا است که این سازمان می‌خواهد سفینه‌های خود را به نقاطی دوردست در عمق فضا ارسال کند. در همین راستا ناسا از مراکز تحقیقاتی و کمپانی‌ها خواسته تا برای جایگزینی باتری با فناوری‌‌های نوین‌تر تولید انرژی، پیشنهادات خود را ارائه کنند. ایده‌های ارائه شده می‌توانند هم در راستای بهبود بخش شیمی و بسته‌بندی باتری، و هم ایده‌هایی خلاقانه برای کنار گذاشتن سلول‌های لیتیومی کنونی موجود در بازار باشند. در نهایت ناسا طرحی را انتخاب می‌کند که بدون آسیب به طول عمر یا امنیت ابزارهای ذخیره‌سازی انرژی کنونی بتواند انرژی بیشتری را در فضای کمتری ذخیره کند.

هنوز مشخص نیست که برنده این مزایده عمومی چه زمانی انتخاب می‌‌شود، ولی ناسا اعلام نموده که به چهار کاندیدای برنده در فاز اول مسابقه جوایز نقدی اهدا خواهد کرد. در نهایت نیز از بین این چهار کاندیدا در صورتی که نیازهای سازمان را تامین کنند، بهترین طرح را انتخاب خواهد کرد. هیچ تضمینی وجود ندارد که ناسا بتواند منبع انرژی بهبود یافته مورد نظر خود را در طی این مزایده عمومی پیدا کند، اما در صورتی که در نهایت طرحی نوین و خلاقانه انتخاب شود می‌توان گفت که ناسا با این کمپین پنجره جدیدی را در صنعت ذخیره‌سازی انرژی گشوده است.

منبع:زومیت

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.