فضانورد نخستین ایستگاه فضایی جهان درگذشت

«ویلیام بیل پاگ» خلبان نیروی هوایی و فضانورد ایستگاه فضایی Skylab در سن ۸۴ سالگی درگذشت. فضانورد نخستین ایستگاه فضایی جهان درگذشت

خلبان اسبق جنگنده‌های F-۸۴F و F-۱۰۰C، پس از گذراندن دوره‌های فضانوردی به ناسا ملحق شد و بعنوان خدمه پشتیبان برای نخستین مأموریت سرنشین‌دار آپولو – آپولو ۷ در سال ۱۹۶۸ – و دو مأموریت سرنشین‌دار به ماه شامل آپولو ۱۱ در ۱۹۶۹ و آپولو ۱۴ در ۱۹۷۱ انتخاب شد.

پاگ سپس در جمع پنج گروه از فضانوردان برای سفر به نخستین ایستگاه فضایی قرار گرفت و بعنوان خدمه نهایی راهی مدار زمین شد؛ وی از نوامبر ۱۹۷۳ تا فوریه ۱۹۷۴ بمدت ۸۴ روز در Skylab۳ حضور یافت.

«ویلیام پاگ» در سال ۱۹۷۵ از ناسا بازنشسته و بعنوان مشاور در شرکت‌های هوافضا مشغول بکار شد.

خلبان و فضانورد سابق آمریکایی سوم مارس در سن ۸۴ سالگی درگذشت.

ایستگاه فضایی Skylab در ۱۴ مه سال ۱۹۷۳ میلادی توسط موشک Saturn V به فضا پرتاب شد؛ نخستین ایستگاه فضایی پیش از ایستگاه‌های فضایی «میر» و ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) برای اقامت طولانی مدت فضانوردان در مدار زمین طراحی شده بود.

در طی سال‌های ۱۹۷۳ و ۱۹۷۴ میلادی، این ایستگاه میزبان سه مأموریت سرنشین‌دار بود که طی آن سه گروه از فضانوردان بمدت ۲۸، ۵۹ و ۸۴ روز در مدار زمین به انجام تحقیقات پرداختند.

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.