عرضه دقیق ترین و نفس گیرترین تصاویر ماهواره ای از زمین

مبتکران در اقدامی جدید، اپلیکیشنی به بازار عرضه کرده اند که می تواند گوی رقابت را از گوگل ارث برباید. عرضه دقیق ترین و نفس گیرترین تصاویر ماهواره ای  از زمین

گوگل ارث به ما امکان می دهد تا با دید جدیدی به دنیا نگاه کنیم و زمین را به راحتی در حالی که در خانه هایمان نشسته ایم کاوش کنیم.

اما اگر بر روی تاج محل در هندوستان زوم کنیم منطقه جذاب را شاهد نیستیم از این رو این اپلیکیشن جدید می تواند در مورد فرایندهای پویایی که زمین را شکل می دهند چشم انداز متفاوت تری  فراهم کند.

اکنون محققان اپلیکیشن جدید و رایگانی به نام VIIRS عرضه کره اند که عملکردی شبیه گوگل ارث دارد که البته داده هایی از ماهواره های پیشرفته آب و هوایی نیز به آن افزوده شده است.

از آتش سوزی در جنگل ها گرفته تا فیتوپلانکتون های ریز در آبهای جهان، این ماهواره آب و هوایی به فراهم آوری تصویری از وضعیت زمین کمک می کند.

نرم افزار VIIRS View در ترکیب بی شماری از تصویربرداری نور مرئی، تصویربرداری کم نور شبانه و غلظت کلروفیل اقیانوسی، تصاویری بسیار جذابی فراهم می آورد.

کاربر با استفاده از این اپلیکیشن می تواند الگوهای توفانی ایجاد شده برفراز قطب جنوب را بررسی کرده و یا بر روی ناوگانهای ماهی گیری که شب هنگام در سواحل ژاپن دل به آب می زنند، زوم کند.

این داده ها تا کنون فقط برای متخصصان هواشناسی و اقلیم شناسان در دسترس بوده تا محیط زیست زمین را نظارت کرده و آب و هوا را رصد کنند.

ماهواره "Suomi NPP " روزانه ۱۴ بار به دور زمین می گردد و در واقع کل سطح سیاره زمین را در هر ۲۴ ساعت پوشش می دهد.

کاربران می توانند سطوح هر داده را با تنظیم کره های زمین کوچکی که در پایین صفحه قرار دارد تنظیم کنند . می توان با کلیک کردن آنها را زوم کرد و یا با استفاده از آیکون ‘i’ به اطلاعات بیشتری دست یافت.

کره زمین سمت تصاویر نور مرئی را که برای شناخت وضعیت محیط زیست جهانی ضروری است نشان می دهد.

فراتر از خشکی ها و اقیانوس ها، مهمترین تصاویر روز، پوشش ابری است که می تواند به پیش بینی مسیر و شدت توفانها کمک کند.

کره زمین سمت چپ می تواند تصاویر نور شب را به کاربر نشان دهد.

از زمان پرتاب ماهواره Suomi NPP در سال ۲۰۱۱، دانشمندان از این داده ها برای ردیابی آب و هوا به طور ۲۴ ساعته استفاده کرده و به پیش بینی های دقیق تر و به هنگام تر دست یافته اند.

این ماهواره در نظارت بر بلایای طبیعی بسیار ارزشمند عمل کرده و به خروجی برق منطقه ای که شبها از آسمان به خوبی پیداست کمک کرده است.

کره زمینی که بین این دو کره قرار دارد سطوح غلظت کلروفیل را نشان می دهد که حاکی از فیتوپلانکتون های موجود در اقیانوس ، دریا ، دریاچه ها و رودخانه ها ست.

فیتوپلانکتون ها جلبک های تک سلولی هستند که مانند گیاهان خشکی از کلروفیل برای انجام فوتوسنتز از آن استفاده می کنند. حسگرهای فضایی مانند VIIRS قادرند کلروفیل را در آب به خاطر شیوه منحصر به فردی که می تواند نور خورشید را جذب و منعکس کند، تشخیص دهند.

با نقشه برداری از میزان و موقعیت فیتوپلانکتون ها ، دانشمندان به دید ارزشمندی در مورد تکامل دوره ای محیط اقیانوس دست می یابند. درحال حاضر این اپلیکیشن برای رایانه های شخصی در دسترس است و به زودی قرار است نسخه تلفن هوشمند آن نیز عرضه شود.

منبع:خبرگزاری مهر

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .