تصاویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا

ناسا تصاویر منحصر‌بفردی را از لحظه تلاقی دو نسل از ماهواره‌های «لندست» خود در فضا منتشر کرد. تصاویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا

در این تصاویر «لندست ۸» بر فراز شمال غرب برزیل در حال عبور از روی ماهواره از کار افتاده «لندست ۵» دیده می‌شود. در تاریخ پنج ژوئن سال ۲۰۱۳، مرکز تحقیقات زمین‌شناسی آمریکا «لندست ۵» آسیب‌دیده را از انجام ماموریتش خلع کرد.

در تصویر منتشرشده ماهواره «لندست ۵» به عنوان جریانی از پیکسل‌ها و بسته به نوار طیفی، تاریک یا روشن است.

ماهواره «لندست ۸» در سال ۱۹۷۲ و با هدف رهگیری یخچال‌ها، حریق‌های جنگل، تولید محصولات کشاورزی و خطوط ساحلی پرتاب شد.

ناوگان ماهواره‌های لندست با طولانی‌ترین جریان داده‌های متوالی از سطح زمین آن طور که از فضا مشاهده می‌شود، اطلاعات بی‌سابقه‌ای را در خصوص تغییرات پوشش کره خاکی و اثرات رسوبی آنها ارائه داده است. تصاویر این ماهواره‌ها همچنین داده‌های حیاتی را درباره رشد جمعیت انسانی و تغییرات زمین شامل نخستین تصاویر کامل از قاره قطب جنوب مخابره کرده است.

دوربین این ناوگان، تصاویر را در نور مرئی و مادون‌قرمز ارائه می‌دهد و بر بلایای طبیعی و منابع زمین از جمله آب نیز نظارت دارد.

تصویری منحصر بفرد از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا
    تصویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.