تصاویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا

ناسا تصاویر منحصر‌بفردی را از لحظه تلاقی دو نسل از ماهواره‌های «لندست» خود در فضا منتشر کرد. تصاویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا

در این تصاویر «لندست ۸» بر فراز شمال غرب برزیل در حال عبور از روی ماهواره از کار افتاده «لندست ۵» دیده می‌شود. در تاریخ پنج ژوئن سال ۲۰۱۳، مرکز تحقیقات زمین‌شناسی آمریکا «لندست ۵» آسیب‌دیده را از انجام ماموریتش خلع کرد.

در تصویر منتشرشده ماهواره «لندست ۵» به عنوان جریانی از پیکسل‌ها و بسته به نوار طیفی، تاریک یا روشن است.

ماهواره «لندست ۸» در سال ۱۹۷۲ و با هدف رهگیری یخچال‌ها، حریق‌های جنگل، تولید محصولات کشاورزی و خطوط ساحلی پرتاب شد.

ناوگان ماهواره‌های لندست با طولانی‌ترین جریان داده‌های متوالی از سطح زمین آن طور که از فضا مشاهده می‌شود، اطلاعات بی‌سابقه‌ای را در خصوص تغییرات پوشش کره خاکی و اثرات رسوبی آنها ارائه داده است. تصاویر این ماهواره‌ها همچنین داده‌های حیاتی را درباره رشد جمعیت انسانی و تغییرات زمین شامل نخستین تصاویر کامل از قاره قطب جنوب مخابره کرده است.

دوربین این ناوگان، تصاویر را در نور مرئی و مادون‌قرمز ارائه می‌دهد و بر بلایای طبیعی و منابع زمین از جمله آب نیز نظارت دارد.

تصویری منحصر بفرد از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا
    تصویری از لحظه تلاقی دو ماهواره ناسا