پرتاب عضو جدید شبکه ارتباطی ناسا به فضا

جدیدترین عضو شبکه ارتباطات فضایی ناسا بر روی یک موشک بدون‌سرنشین،از ایستگاه نیروی هوایی کیپ‌کارناوال به مدار پرتاب شد. پرتاب عضو جدید شبکه ارتباطی ناسا به فضا

موشک اطلس پنج با ارتفاع برابر با یک ساختمان ۱۹ طبقه که توسط شرکت United Launch Alliance ساخته شده، در ساعت ۲:۳۳ بامداد روز جمعه به وقت گرینویچ به فضا پرتاب شد.

ماهواره ۳.۴۴ تنی «TDRS» ساخت شرکت بوئینگ، دوازدهمین نمونه تولید شده برای مجموعه ناسا است که در ارتفاع حدود ۳۶ هزار کیلومتری زمین گردش می‌کنند. این ماهواره‌ها از نظر استراتژیک در بالای اقیانوسهای اطلس، آرام و هند قرار گرفته‌اند که از آنجا می‌توانند بطور مدوام با ایستگاه فضایی و چندین فضاپیمای پر سرعت دیگر در حدود ۳۵ هزار کیلومتری زمین ارتباط برقرار کنند.

هشت عضو این شبکه در حال حاضر در مدار قرار دارند. دو ماهواره آن از سرویس خارج شده و در جو زمین سوختند. ماهواره سوم در اتفاق شاتل فضایی چلنجر در سال ۱۹۸۶ از بین رفت.

ناسا سیزدهمین و آخرین ماهواره TDRS خود را به منظور اطمینان از عملکرد کامل شبکه تا سال ۲۰۳۰ سفارش داده است. تا آن زمان، این سازمان انتظار دارد به ارتباطات لیزری و ارتقاهای دیگری روی آورده باشد که بطور چشمگیری قابلیت آن را افزایش داده و هزینه‌ها را کاهش دهد.

انتظار می‌رود که ماهواره آخر در سال ۲۰۱۶ پرتاب شود.

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.