«پلیس‌های فضایی» وارد عمل می‌شوند

تیمی از دانشمندان آزمایشگاه ملی لاورنس لیورمور قصد دارند از ماهواره‌های کوچک به عنوان پلیس‌های فضایی به منظور کمک به کنترل ترافیک در فضا بهره ببرند. «پلیس‌های فضایی» وارد عمل می‌شوند

این دانشمندان از مجموعه‌ای از شش تصویر در یک دوره ۶۰ ساعته که توسط ماهواره‌ای زمینی ثبت شده بود، برای اثبات این موضوع استفاده کردند که تصحیح مدار یک ماهواره دیگر در مدار نزدیک زمین امکان‌پذیر است.

لانس سیمز، مولف اصلی این پژوهش گفت: در نهایت، ماهواره ما به گردش خواهد پرداخت و همین رصدها را برای کمک به جلوگیری از برخوردهای بین ماهواره‌ها یا ماهواره با ضایعات در فضا انجام خواهد داد.

برخورد ماهواره‌ها با ضایعات فضایی به یک مشکل فزاینده تبدیل شده است.

برای کمک به اپراتورهای ماهواره در جلوگیری از تصادفات فضایی، تلسکوپ‌های فضایی ماموریت STARE که از مجموعه‌ای از نانوماهواره‌ها در مدار نزدیک به زمین برخوردار خواهد بود، قرار است مدارهای ماهواره‌ها و ضایعات را تا کمتر از ۱۰۰ متر اصلاح کند.

محققان با استفاده از ماهواره زمینی، مدار ماهواره نوراد ۲۷۰۰۶ را مبتنی بر اولین چهار رصد انجام شده طی ۲۴ ساعت اول اصلاح کرده و مسیر آنرا در ۳۶ ساعت بعدی تا کمتر از ۵۰ متر پیش‌بینی کردند.

آنها بر این باورند که به محض ورود پلیس فضایی به مدار، با اصلاح مسیر نوراد خواهند توانست همان کار را برای ماهواره‌های دیگر نیز انجام دهند.

این پژوهش در مجله Small Satellites منتشر شده است.

منبع:ایسنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .