طراحی ربات‌های هوشمند با تقلید از مورچه‌های اعزامی به فضا

دانشمندان با تقلید از رفتار جست‌وجوی مورچه‌های اعزامی به ایستگاه بین‌المللی فضایی، به دنبال طراحی ربات‌های تفحص هوشمند هستند. طراحی ربات‌های هوشمند با تقلید از مورچه‌های اعزامی به فضا

به تازگی، حدود ۸۰۰ مورچه معمولی به منظور آموزش به دانشمندان در خصوص چگونگی حرکت آنها در گرانش پایین به ایستگاه بین‌المللی فضایی اعزام شده‌اند.

این هشت کلونی هر یک به اندازه یک تبلت، همچنین برای آموزش به کارشناسان در خصوص چگونگی ساخت ربات‌هایی اعزام شده‌اند که با یکدیگر تعامل برقرار می‌کنند.

مورچه‌ها در درون کلونی‌ها بر اساس قوانین درونی‌شده حرکت می‌کنند و تعداد مورچه‌های مجاورشان را با استفاده از شاخک‌ها و حس بویایی‌شان ارزیابی می‌کنند.

این مورچه‌ها با همکاری یکدیگر به منظور یافتن غذا و تجهیزات، قطعه‌ای زمین را به صورت کامل می‌پوشانند.

زمانی که این ناحیه بزرگ می‌شود، آنها از حرکت در دایره‌های کوچک به پخش‌شدن در خطوط مستقیم‌تر تغییر وضعیت می‌دهند و زمین بیشتری را می‌پوشانند.

با این حال، در میکروگرانش فضا، قوانین مورچه‌ها به هم می‌ریزد و آنها مجبورند مجموعه‌ای از مقررات ذاتی را برای انجام فعالیت‌هایشان طراحی کنند.

دانشمندان از این قوانین انعطاف‌پذیر برای آموزش‌ به ربات‌ها در خصوص همکاری با یکدیگر به شیوه همسان و انجام فعالیت‌هایی مانند جستجوی ساختمان در حال‌ احتراق استفاده می‌کنند.

در این آزمایش‌ها، تصاویری از مورچه‌ها با استفاده از دوربین‌های ویدیویی حاضر به زمین ارسال می‌شوند.

سپس، تیمی از دانشجویان کالج پزشکی بایلور در تگزاس بر این تصاویر نظارت می‌کنند و آن‌ها را با کلونی مشابهی در کلاس درسشان مقایسه می‌کنند.

این محموله غیرمعمول توسط یک موشک بدون سرنشین که حاوی ۲۸ مینی‌ماهواره موسوم به «کبوتران» (Doves) بود، به فضا پرتاب شد.

هر یک از این ماهواره‌ها کمتر از ۶۰.۹۶ سانتی‌متر عرض دارند و حاوی دوربین‌هایی با تفکیک‌پذیری فوق‌بالا هستند که محصولات کشاورزی، تغییرات آب وهوا و بلایای طبیعی از قبیل سیلاب‌ها و آتش‌سوزی‌های وسیع را رهگیری می‌کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .