مورچه‌های فضانورد به ایستگاه فضایی رسیدند

کپسول باری «سیگنوس» که روز گذشته (یکشنبه) به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ ملحق شد، ۸۰۰ مورچه فضانورد را برای انجام تحقیقات دانش‌آموزی به فضا منتقل کرد. مورچه‌های فضانورد به ایستگاه فضایی رسیدند

فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی با الحاق کپسول باری سیگنوس، علاوه بر دریافت محموله‌ای شامل آب، غذا، اکسیژن و تجهیزات علمی، پذیرای چند کلونی مورچه فضانورد هستند.

این برنامه بخشی از یک آزمایش دانش‌آموزی است که در آن هشت کلونی مورچه در محفظه‌های مخصوص در محیط میکروگرانشی فضا قرار می‌گیرند.

طی مدت حضور این مورچه‌های فضانورد، محققان و دانش‌آموزان تغییرات رفتار حرکتی این حشرات را مورد بررسی قرار می‌دهند.

این هشت کلونی متشکل از ۸۰۰ مورچه معمولی از نوع Tetramorium caespitum هستند که بهترین گونه برای انجام این سفر فضایی محسوب می‌شوند.

دوربین‌هایی بر روی محفظه‌های مخصوص نگه‌داری مورچه‌ها نصب شده است که عکس و فیلم‌های ویدئویی از وضعیت حرکتی آنها را تهیه و برای دانش‌آموزان در مناطق مختلف زمین ارسال می‌کند.

بخشی از این مطالعه بررسی تأثیرات بی‌وزنی در هنگام جستجوی غذا است.

بررسی نحوه ازدحام مورچه‌ها در شرایط میکروگرانشی به ویژه در هنگام جستجوی غذا در کلونی به ارائه راه‌حل‌های ریاضی بهتر برای طراحی خطوط هوایی و حل مسائل پیچیده دنیای واقعی کمک می‌کند.

مورچه فضانورد از گونه Tetramorium caespitum

انتقال هشت کلونی از مورچه‌ها به ایستگاه فضایی