مورچه‌های فضانورد به ایستگاه فضایی رسیدند

کپسول باری «سیگنوس» که روز گذشته (یکشنبه) به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ ملحق شد، ۸۰۰ مورچه فضانورد را برای انجام تحقیقات دانش‌آموزی به فضا منتقل کرد. مورچه‌های فضانورد به ایستگاه فضایی رسیدند

فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی با الحاق کپسول باری سیگنوس، علاوه بر دریافت محموله‌ای شامل آب، غذا، اکسیژن و تجهیزات علمی، پذیرای چند کلونی مورچه فضانورد هستند.

این برنامه بخشی از یک آزمایش دانش‌آموزی است که در آن هشت کلونی مورچه در محفظه‌های مخصوص در محیط میکروگرانشی فضا قرار می‌گیرند.

طی مدت حضور این مورچه‌های فضانورد، محققان و دانش‌آموزان تغییرات رفتار حرکتی این حشرات را مورد بررسی قرار می‌دهند.

این هشت کلونی متشکل از ۸۰۰ مورچه معمولی از نوع Tetramorium caespitum هستند که بهترین گونه برای انجام این سفر فضایی محسوب می‌شوند.

دوربین‌هایی بر روی محفظه‌های مخصوص نگه‌داری مورچه‌ها نصب شده است که عکس و فیلم‌های ویدئویی از وضعیت حرکتی آنها را تهیه و برای دانش‌آموزان در مناطق مختلف زمین ارسال می‌کند.

بخشی از این مطالعه بررسی تأثیرات بی‌وزنی در هنگام جستجوی غذا است.

بررسی نحوه ازدحام مورچه‌ها در شرایط میکروگرانشی به ویژه در هنگام جستجوی غذا در کلونی به ارائه راه‌حل‌های ریاضی بهتر برای طراحی خطوط هوایی و حل مسائل پیچیده دنیای واقعی کمک می‌کند.

مورچه فضانورد از گونه Tetramorium caespitum

انتقال هشت کلونی از مورچه‌ها به ایستگاه فضایی

منبع:ایسنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.