ثبت رکورد جدید فضاپیمای ویرجین گالکتیک در سومین آزمایش پروازی موفق

فضاپیمای SpaceShipTwo در سومین آزمایش پروازی خود، تا ارتفاع ۲۱ کیلومتری به پرواز درآمده و رکورد جدیدی را ثبت کرد. ثبت رکورد جدید فضاپیمای ویرجین گالکتیک در سومین آزمایش پروازی موفق

شرکت ویرجین گالکتیک بدنبال توسعه پروازهای فضایی زیر مداری برای گردشگران فضایی و مأموریت‌های علمی و پرتاب‌ ماهواره‌های کوچک به مدار زمین است.

این شرکت، دور جدیدی از آزمایش فضاپیمای زیر مداری SpaceShipTwo را با پرواز تا ارتفاع ۲۱ کیلومتری با موفقیت به اتمام رساند.

این فضاپیما توسط هواپیمای حامل WhiteKnightTwo به ارتفاع ۱۴ کیلومتری منتقل شد و پس از جدا شدن از هواپیمای مادر، موتور موشک هیبریدی آن بمدت ۲۰ ثانیه روشن شد.

همزمان با روشن شدن موشک هیبریدی، سرعت به ۱.۴ ماخ رسید و فضاپیما تا ارتفاع ۲۱ کیلومتری به پرواز درآمد.

تصاویر تهیه شده با کمک دوربین‌های نصب شده بر روی دم فضاپیما و هواپیمای مادر، روشن شدن موشک هیبریدی را به تصویر کشیده‌اند.

هدایت SpaceShipTwo بر عهده «دیو مک‌کی» بود که پس از جدا شدن از هواپیمای حامل، روشن کردن موشک هیبریدی و رسیدن به ارتفاع مورد نظر، فضاپیما را به سلامت بر روی زمین نشاند.

سومین مرحله آزمایش پرواز، با هدف بررسی وضعیت پوشش گرمایی دم فضاپیما و سیستم کنترل که به خلبان برای رسیدن به ارتفاع مورد نظر و ارائه دید مناسب برای مسافران کمک می‌کند، انجام شد.

مسئولان شرکت ویرجین گالکتیک امیدوارند از سال ۲۰۱۴ نخستین گردشگران فضایی را با فضاپیمای SpaceShipTwo و بلیط ۲۵۰ هزار دلاری راهی زیر مدار کنند؛ در این شرایط مسافران برای چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند.

انتقال فضاپیما به ارتفاع مورد نظر بوسیله هواپیمای حامل

جدا شدن فضاپیمای SpaceShipTwo

روشن شدن موتور موشک هیبریدی بمدت ۲۰ ثانیه

پرواز فضاپیمای SpaceShipTwo در ارتفاع ۷۱ هزار پایی

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.