الحاق کپسول باری سیگنوس به ایستگاه فضایی

کپسول باری سیگنوس در نخستین مأموریت رسمی انتقال تجهیزات، امروز (یکشنبه) به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق شد. الحاق کپسول باری سیگنوس به ایستگاه فضایی

دو تلاش قبلی برای پرتاب کپسول باری سیگنوس در تاریخ های ۱۸ و ۲۳ دسامبر ۲۰۱۳ بدلیل بروز نقص فنی در سیستم خنک‌کننده ایستگاه فضایی لغو شد و دو برنامه پرتاب در تاریخ‌های هفتم و هشتم ژانویه ۲۰۱۴ (۱۷ و ۱۸ دی) نیز بدلیل برودت هوا به نهم ژانویه (۱۹ دی) موکول شد.

سیگنوس سرانجام نهم ژانویه توسط موشک از مرکز فضایی والوپس به فضا پرتاب شد و پس از یک سفر سه روزه به ایستگاه فضایی رسید.

کپسول باری متعلق به شرکت خصوصی اوربیتال ساینس با رسیدن به ارتفاع ۹ متری از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌، بوسیله بازوی رباتیک Canadarm به ایستگاه ملحق شد.

کار هدایت و پهلوگیری سیگنوس به ایستگاه فضایی توسط «کوئیچی واکاتا» فضانورد ژاپنی و «مایکل هاپکینز» فضانورد ناسا در ساعت ۱۲:۲۰ به وقت گرینویچ (۱۵:۵۰ به وقت تهران) انجام شد.

کپسول سیگنوس حامل ۱۲۶۰ کیلوگرم بار شامل تجهیزات سخت‌افزاری، آب و مواد غذایی، آزمایشات علمی از جمله ۳۳ ماهواره کیوبست و ۲۳ آزمایش دانش‌آموزی است؛ ۸۰۰ مورچه فضانورد نیز در قالب یک آزمایش دانش‌آموزی امروز به ایستگاه فضایی رسیدند.

اوربیتال ساینس بعنوان دومین شرکت خصوصی پس از اسپیس‌ایکس، در قالب قراردادی به ارزش ۱.۹ میلیارد دلار با ناسا، انتقال تجهیزات مورد نیاز فضانوردان را در هشت مأموریت برعهده گرفته است.

منبع:ایسنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.