ربات ژاپنی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به حرف آمد

اولین ربات فضانورد جهان در ایستگاه فضایی بین‌المللی برای اولین بار به صحبت پرداخت.ربات اندروید کوچک «کایروبو» به هوش مصنوعی مجهز بوده و از قابلیت یادگیری چگونگی واکنش مناسب در برابر انسانها برخوردار است. ربات ژاپنی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به حرف آمد

این ربات حتی زمان کریسمس را ثبت کرده و در صحبت با کویچی واکاتا، فضانورد ژاپنی حاضر در ایستگاه فضا اظهار کرد که انتظار دارد یک فرد خاص با هدیه از وی بازدید کند.

کایروبو در حالیکه یک کلاه بابانوئل را بر سر داشت و در گرانش سفر ارتفاع صدها کیلومتری زمین شناور بود، گفت: بابانوئل به فضا خواهد آمد.

این ربات در گفتگوی خود از واکاتا پرسید که او از بابانوئل چه خواهد خواست و فضانورد ژاپنی در جواب گفت: من یک موشک اسباب‌بازی می‌خواهم، بیا از بابانوئل درخواست کنیم.

این گفتگوی نوشته نشده به زبان ژاپنی در روز شش دسامبر(۱۵ آذر) انجام شده و روز گذشته(جمعه) با زیرنویس در زمین رونمایی شد.

این گفتگو بخشی از یک پروژه طولانی برای نمایش چگونگی ایفای نقش یک ربات بعنوان همدمی برای افراد منزوی بوده و بطور خاص این هدف را دنبال می‌کند که چگونگی توسعه مهارتهای مکالمه ربات را پیگیری کند.

کایروبو با چشمان درشت که چکمه پوشیده، بر روی یک موشک باری در ماه اوت به فضا پرتاب شده و در روز دهم اوت(۱۹ مرداد) به ایستگاه فضایی وارد شد.

واکاتا به همراه میخائیل تورین از روسیه و ریک ماستارچیو از ناسا در ماه نوامبر به این ربات در ایستگاه پیوستند.

ربات کایروبو و مخاطب آن برای چند دقیقه به مکالمه خودجوش در ایستگاه پرداختند که طی آن، ربات به ارائه ایده‌های بسیار کلی می‌پرداخت.

در این مکالمه، واکاتا از کایروبو پرسید: وقتی موشک ارسال شده، چه حالی داشتی؟ و ربات در پاسخ آن را هیجان‌انگیز خواند.

این ربات به همراه همزاد آندرویدی خود، میراتا که در زمین اقامت داشته، توسط شرکت دنتسو، دانشگاه توکیو، تویوتا و شرکت ربات‌سازی روبو گاراژ ساخته شده‌اند.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.