درک بهتر ماه از مسیر زهره

یک دانشمند آمریکایی در مقاله‌ای که به تازگی در مجله نیچر منتشر کرده، مدعی شده است که ماموریت به سیاره زهره به درک بهتر از منشأ ماه خواهد انجامید. درک بهتر ماه از مسیر زهره

روبین کانوپ، دانشمند «موسسه تحقیقاتی ساوث‌وست» در کلرادو بر این باور است نظریه‌های کنونی توصیف‌کننده منشأ ماه بیش از اندازه به داده‌های سیاره مریخ متکی‌اند که این موضوع داستان واقعی را مبهم می‌کند.

توافق عمومی در میان دانشمندان فضایی مدرن این است که ماه در نتیجه برخورد سیاره مریخ با زمین به وجود آمده است و اینکه چنین برخوردی موجب ایجاد پسماندهای زیادی شده (که عمدتا از ماده برخوردکننده ساخته شده‌اند)؛ این پسماند‌ها پس از فشرده شدن در فضا و با گذر زمان به شکل یک دیسک با هم ادغام و سپس به ماه امروزی تبدیل شده‌اند.

کانوپ معتقد است مشکل چنین نظریه‌هایی این است که بر اساس شواهد موجود، ماه حداقل در بخش سطحی‌اش، بیش از آنچه این نظریه‌ها معتقد‌ند به زمین شباهت دارد.

نمونه‌های سیلیکات بدست آمده از ماموریت‌های سرنشین‌دار به ماه، دارای همان ترکیب ایزوتوپی هستند که بر روی زمین یافت می‌شود.

ممکن است شیء برخوردکننده دارای ترکیب تقریبا مشابهی با زمین بوده باشد، اما این امر با در نظرگرفتن تقاوت‌های بین ترکیب زمین و مریخ، بعید به نظر می‌رسد.

این بخشی از دلایلی است که کانوپ بر اساس آنها معتقد است باید به سیاره زهره رفت، زیرا در حال حاضر نمونه‌های ایزوتوپی از این سیاره در دست نیست؛ چنانچه انسان به آنجا سفر کرده، نمونه‌هایی را از این جرم کیهانی بازیابی کند و آنها را شبیه زمین بیابد، راه طولانی توضیح اینکه چرا زمین و ماه شبیه یکدیگر هستند، طی خواهد شد.

نکته اصلی مورد نظر این محقق آمریکایی این است که برای درک بهتر زمین، باید ماه را نیز درک کرد و برای این امر نیاز به داده‌های بیشتری است که نمونه‌گیری از سطح زهره آغاز بسیار خوبی خواهد بود.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.