حمایت قاطع دولت از پروژه اعزام فضانورد ایرانی به فضا

سازمان فضایی ایران از تاکید معاون اجرایی رییس جمهور بر حمایت قاطع دولت از پروژه های مصوب سازمان فضایی ایران به ویژه طرح اعزام فضانورد ایرانی به فضا خبر داد. حمایت قاطع دولت از پروژه اعزام فضانورد ایرانی به فضا

به گزارش سرویس فناوری ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران به دنبال ابلاغ رییس جمهور مبنی بر حفظ یکپارچگی سازمان فضایی ایران و تثبیت جایگاه و ماموریت آن ذیل معاونت اجرایی رییس جمهور، شریعتمداری - معاون اجرایی رییس جمهور - طی بازدید از پژوهشکده سامانه های فضانوردی پژوهشگاه فضایی ایران وابسته به سازمان فضایی ایران از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه های حوزه زیست فضا، کاوشگرهای فضایی و طرح اعزام فضانورد ایرانی به فضا قرار گرفت.

وی ضمن تاکید بر اینکه در اهداف بخش علم، فناوری و نوآوری در نقشه جامع علمی کشور( مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی)، دستیابی به فناوری اعزام انسان به فضا در کنار کسب دانش طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره به مدار زمین آهنگ جزو اولویت های فناوری کشور عنوان شده با تجلیل از زحمات دانشمندان فضایی ایران، حمایت قاطع دولت تدبیر و امید از پروژه‌های مصوب سازمان فضایی ایران به ویژه طرح اعزام فضانورد ایرانی به فضا را اعلام کرد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.