آمریکا یک ماهواره مخابراتی به فضا پرتاب کرد

آمریکا  یک ماهواره مخابراتی ساخت اروپا که قرار است منطقه آسیا – اقیانوسیه را تحت پوشش قرار دهد به فضا پرتاب کرد. آمریکا یک ماهواره مخابراتی به فضا پرتاب کرد

شبکه تلویزیونی سی.ان.ان روز چهارشنبه گزارش داد ماهواره SES-۸ توسط موشک ماهواره بر ˈفالکن-۹ˈ متعلق به شرکت خصوصی ˈاسپیس ایکسˈ به فضا فرستاده شد.

این پرتاب ساعت ۲۲:۴۱ به وقت گرینویچ از مرکز فضایی کیپ کاناورال واقع در فلوریدا آمریکا صورت گرفت.

ماهواره SES-۸ پس از دوبار تاخیر به دلیل اشکال در سیستم سوخت فالکن -۹ ، اوایل بامداد امروز و تنها ۱۴دقیقه پس از پرتاب در مدار خود قرار گرفت.

بنابراین گزارش ماهواره SES-۸ قرار است خدمات ارتباطاتی در زمینه پوشش های تلویزیونی و اینترنتی برای کشورهایی همچون چین، هند و ویتنام را فراهم سازد.

ماهواره از نوع SES-۸ متعلق به شرکت لوکزامبورگی SES بوده که تا پیش از این اکثر پرتاب های آن به فضا با موشک های ˈآریانˈ اروپایی و یا ˈپروتونˈ روسیه صورت می گرفت.

منبع:ایرنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.