الحاق موفق دومین فضاپیمای خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

جدیدترین فضاپیمای ناسا  پس از یک هفته تاخیر به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق شد و بیش از نیم تن غذا و تدارکات را برای فضانوردان حاضر در آن منتقل کرد. الحاق موفق دومین فضاپیمای خصوصی به ایستگاه فضایی بین‌المللی

با این اتصال نرم، شرکت اوربیتال ساینس به دومین شرکت خصوصی تبدیل شده که چنین پرواز با مسافت زیادی را انجام می‌دهد.

فضانوردان ایستگاه از بازوی بزرگ این مدارگرد برای گرفتن کپسول سیگنوس در زمانی که هر دو خودرو در ارتفاع ۴۱۰ کیلومتری اقیانوس هند قرار داشتند، استفاده کردند.

شرکت اوربیتال ساینس روز ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور) فضاپیمای سیگنوس را در یک پرواز آزمایشی به فضا پرتاب کرد. این کپسول قرار بود یکشنبه گذشته(۳۱ شهریور) به ایستگاه ملحق شود اما بدلیل داده‌های اشتباه ناوبری متوقف شد.

پس از رفع مشکل توسط یک نرم‌افزار، سیگنوس مجبور شد برای مدت بیشتری منتظر بماند تا فضاپیمای سرنشین‌دار سیوز بتواند سه سکنه جدید ایستگاه را در روز پنج‌شنبه(چهارم مهر) به آن منتقل کند.

ورود موفقیت‌آمیز این کپسول به ایستگاه بدین معنی است که شرکت خصوصی اوربیتال ساینس می‌تواند قرارداد ۱.۹ میلیارد دلاری خود با ناسا را برای مجموعه‌ای از انتقالهای سیگنوس ادامه دهد. پرواز بعدی این کپسول برای ماه ژانویه ۲۰۱۴ برنامه‌ریزی شده است.

برخلاف فضاپیمای دراگون اسپیس‌ایکس که قادر به ورود مجدد به زمین است، سیگنوس در زمان سقوط در جو از بین می‌رود.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.