ماهواره آت ست در مراحل آزمایش نهایی است

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ماهواره دانشجویی آت ست امیرکبیر در مراحل ساخت و آزمایش نهایی است و همزمان با آماده شدن پرتابگر، این ماهواره تحویل سازمان فضایی ایران می شود. ماهواره آت ست در مراحل آزمایش نهایی است

دکترعلیرضا رهایی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: استانداردهای دقیقی در طراحی و ساخت ماهواره دانشجویی امیرکبیر مورد توجه است که این استانداردها با آزمایش های مختلف در حال ارزیابی است.

وی با بیان این که سازمان فضایی نیز اکنون در مرحله تست نهایی سازه های مختلف این ماهواره است، ابراز امیدواری کرد همزمان با تولید پرتابگر، این ماهواره نیز تحویل سازمان فضایی ایران شود.
    به گفته رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ ماهواره AUT SAT حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم وزن دارد و مشاهده زمین و ارزیابی محصولات کشاورزی از قابلیت های این ماهواره به شمار می رود.

وی از همکاری تعداد زیادی از پژوهشگران در این پروژه کلان ملی خبر داد و گفت: این گروه از محققان دانشگاه امیرکبیر با تخصص های مختلف برق، کامپیوتر، هوا و فضا، پلیمر و ... در این پروژه همکاری می کنند تا مراحل تولید تا بهره برداری این ماهواره طبق برنامه پیش رود.

رییس دانشگاه امیرکبیر در توضیح کاربرد این ماهواره بومی گفت: این ماهواره برای ارزیابی سوانح طبیعی مانند زلزله، خشکسالی، کشاورزی و ... استفاده خواهد شد و می تواند کمک قابل توجهی در کاهش تلفات این گونه حوادث در کشور داشته باشد.

منبع:ایرنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.