ماهواره آت ست در مراحل آزمایش نهایی است

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ماهواره دانشجویی آت ست امیرکبیر در مراحل ساخت و آزمایش نهایی است و همزمان با آماده شدن پرتابگر، این ماهواره تحویل سازمان فضایی ایران می شود. ماهواره آت ست در مراحل آزمایش نهایی است

دکترعلیرضا رهایی روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: استانداردهای دقیقی در طراحی و ساخت ماهواره دانشجویی امیرکبیر مورد توجه است که این استانداردها با آزمایش های مختلف در حال ارزیابی است.

وی با بیان این که سازمان فضایی نیز اکنون در مرحله تست نهایی سازه های مختلف این ماهواره است، ابراز امیدواری کرد همزمان با تولید پرتابگر، این ماهواره نیز تحویل سازمان فضایی ایران شود.
    به گفته رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ ماهواره AUT SAT حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم وزن دارد و مشاهده زمین و ارزیابی محصولات کشاورزی از قابلیت های این ماهواره به شمار می رود.

وی از همکاری تعداد زیادی از پژوهشگران در این پروژه کلان ملی خبر داد و گفت: این گروه از محققان دانشگاه امیرکبیر با تخصص های مختلف برق، کامپیوتر، هوا و فضا، پلیمر و ... در این پروژه همکاری می کنند تا مراحل تولید تا بهره برداری این ماهواره طبق برنامه پیش رود.

رییس دانشگاه امیرکبیر در توضیح کاربرد این ماهواره بومی گفت: این ماهواره برای ارزیابی سوانح طبیعی مانند زلزله، خشکسالی، کشاورزی و ... استفاده خواهد شد و می تواند کمک قابل توجهی در کاهش تلفات این گونه حوادث در کشور داشته باشد.

منبع:ایرنا