خطر سقوط بقایای ماهواره اروپا از فضا

بر اساس اعلام آژانس فضایی اروپا، بخش هایی از ماهواره GOCE تا یک ماه دیگر از جو عبور و در نقطه نامعلومی از زمین سقوط خواهد کرد.ماهواره ۴۵۰ میلیون دلاری آژانس فضایی اروپا موسوم به GOCE با هدف نقشه برداری از میدان گرانشی زمین در سال ۲۰۰۹ میلادی به فضا پرتاب شد. خطر سقوط بقایای ماهواره اروپا از فضا

این ماهواره در مقایسه با ایستگاه فضایی بین المللی که در ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری بالای زمین قرار دارد در مدار پایین در ارتفاع ۲۲۴ کیلومتری قرار گرفت.

ماهواره GOCE در طول مأموریت دو ساله خود موفق به تهیه دقیق ترین مدل از میدان گرانش زمین و نخستین نقشه با وضوح تصویری بالا از مرز بین پوسته و گوشته زمین شد.

مأموریت این ماهواره، اواسط ماه اکتبر (مهر ماه) همزمان با اتمام سوخت فضاپیما خاتمه می یابد.

بر اساس اعلام آژانس فضایی اروپا (ESA)، این فضاپیما دو تا سه هفته پس از اتمام سوخت در نقطه ای نامعلوم از زمین سقوط خواهد کرد.

منطقه دقیق سقوط فضاپیما در زمان نزدیک شدن به زمین مشخص می شود؛ با توجه به اینکه دو سوم زمین از اقیانوس ها پوشیده شده است، احتمال بروز خطر جدی برای ساکنان زمین بسیار کم عنوان شده است.

بسیاری از ماهواره ها در هنگام ورود به جو زمین از بین می روند، ‌اما قطعات بزرگ می توانند از جو عبور کرده و به سطح زمین برسند.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.