کپسول فضایی سیگنوس با ۴۸ ساعت تاخیر به ایستگاه فضایی بین المللی متصل شد

شرکت آمریکایی که کپسول فضایی بدون سرنشین سیگنوس (Cygnus) را به منظور تامین نیاز ساکنین ایستگاه فضایی بین المللی به فضا پرتاب کرده بود ، اعلام کرد این کپسول با ۴۸ ساعت تاخیر به ایستگاه فضایی بین المللی متصل شد. کپسول فضایی سیگنوس با ۴۸ ساعت تاخیر به ایستگاه فضایی بین المللی متصل شد

این کپسول فضایی در حدود ساعت یک و نیم صبح ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) به وقت شرق آمریکا به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) متصل شد.
    پیش از اتصال، تماس داده ای از این کپسول به ایستگاه بین المللی رسید و این داده ها حاوی نکات ارزشمند و پیش بینی نشده بود. این امر موجب پس زدن کپسول توسط ایستگاه فضایی شد و به همین دلیل وقفه ای در اتصال آن به ایستگاه به وجود آمد.
    اما دانشمندان از طریق نرم افزار این مشکل را برطرف کردند و کپسول فضایی توانست پس از ۴۸ ساعت تاخیر به ایستگاه بپیوندد.
    این کپسول قادر به حمل دو تن بار است و در این سفر ۵۸۹ کیلوگرم غذا و لباس برای فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین المللی حمل کرد .
    این کپسول به مدت یک ماه متصل به ایستگاه باقی خواهد ماند و پس از پایان ماموریت به زمین سقوط می کند و پس از برخورد با اتمسفر بر فراز اقیانوس آرام نابود خواهد شد.

منبع:ایرنا