قدردانی ناسا از داوطلب هفت ساله فضانوردی!

در پی مکاتبه یک دانش آموز هفت ساله انگلیسی با آژانس فضایی ناسا و ابراز علاقه‌مندی او برای فضانورد شدن در آینده، روابط عمومی ناسا در نامه ای از او قدردانی و هدایایی برای این کوچکترین داوطلب فضانوردی ارسال کرد. قدردانی ناسا از داوطلب هفت ساله فضانوردی!

دکستر که با شنیدن خبرهایی درباره پروژه مارس وان(اعزام افراد داوطلب به سفر بی بازگشت به مریخ) تصور کرده بود ناسا به دنبال فضانوردانی

برای سفر به مریخ است نامه ای به این شرح به ناسا نوشت:

«ناسای عزیز، اسم من دکستر است، من شنیده ام که شما می خواهید دو نفر را به مریخ بفرستید، من هم دوست دارم بیایم، اما نمی توانم. در آینده دوست دارم بیایم. برای این که فضانورد بشوم چه کارهایی باید انجام بدهم؟
    با تشکر دکستر»

روابط عمومی سازمان فضایی ناسا هم ضمن با ارسال چند پوستر در نامه ای این کودک را مورد تشویق قرار داد.

در این نامه آمده است: «به نیابت از ناسا، ممنونیم که برای ما نامه ارسال کردید. ناسا می خواهد که بدانید تفکرات و علاقه برای تحقیقات فضایی آینده شما برای ما حائز اهمیت است و امیدواریم تا آنجا که می توانید به یادگیری برنامه های فضایی، ماموریت ها و یافته های ناسا ادامه دهید. فکر کن، تا چند سال دیگر شما می توانید به عنوان یکی از پیشروان این صنعت به درک بهتر انسان ها از سیاره زمین و فضا کمک کنید. در زیر وب سایت های ناسا آورده شده است که حاوی اطلاعات مفیدی در خصوص فعالیت ها و برنامه های فضایی ناسا می‌باشند. اگر شما یا مدرسه تان رایانه‌ای که قابل اتصال به اینترنت باشد ندارد می توانید به کتابخانه عمومی محلتان رجوع کنید و از رایانه‌های آنها استفاده کنید.

باز هم از نامه شما ممنونیم. به علاقه شما به ناسا ارج می نهیم. ناسا موفقیت شما را در کسب نمرات خوب در مدرسه آرزو می کند.»

نحوه تعامل آژانس فضایی ناسا با کودکان و نوجوانان و برنامه‌های وسیع آن در جلب علاقه و توجه عموم به فناوری فضایی و بها دادن و تقدیر از علاقه و اشتیاق اقشار مختلف مردم به برنامه های فضایی با اقداماتی این چنینی، راه اندازی وب‌سایت‌های مختلف ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری مسابقات، بازدیدها و برنامه های مختلف علمی، آموزشی، ترویجی از سطح زیر دبستان و ... می‌تواند برای برخی سازمان‌های فضایی که اوج فعالیت‌های ترویجی آنها برگزاری سالانه یکی، دو مسابقه پرتاب موشک‌های کاغذی و آبی در یکی، دو بوستان شهری - آن هم مناسبتی و از سر رفع تکلیف - است، درس آموز باشد.

منبع:ایسنا