قدردانی ناسا از داوطلب هفت ساله فضانوردی!

در پی مکاتبه یک دانش آموز هفت ساله انگلیسی با آژانس فضایی ناسا و ابراز علاقه‌مندی او برای فضانورد شدن در آینده، روابط عمومی ناسا در نامه ای از او قدردانی و هدایایی برای این کوچکترین داوطلب فضانوردی ارسال کرد. قدردانی ناسا از داوطلب هفت ساله فضانوردی!

دکستر که با شنیدن خبرهایی درباره پروژه مارس وان(اعزام افراد داوطلب به سفر بی بازگشت به مریخ) تصور کرده بود ناسا به دنبال فضانوردانی

برای سفر به مریخ است نامه ای به این شرح به ناسا نوشت:

«ناسای عزیز، اسم من دکستر است، من شنیده ام که شما می خواهید دو نفر را به مریخ بفرستید، من هم دوست دارم بیایم، اما نمی توانم. در آینده دوست دارم بیایم. برای این که فضانورد بشوم چه کارهایی باید انجام بدهم؟
    با تشکر دکستر»

روابط عمومی سازمان فضایی ناسا هم ضمن با ارسال چند پوستر در نامه ای این کودک را مورد تشویق قرار داد.

در این نامه آمده است: «به نیابت از ناسا، ممنونیم که برای ما نامه ارسال کردید. ناسا می خواهد که بدانید تفکرات و علاقه برای تحقیقات فضایی آینده شما برای ما حائز اهمیت است و امیدواریم تا آنجا که می توانید به یادگیری برنامه های فضایی، ماموریت ها و یافته های ناسا ادامه دهید. فکر کن، تا چند سال دیگر شما می توانید به عنوان یکی از پیشروان این صنعت به درک بهتر انسان ها از سیاره زمین و فضا کمک کنید. در زیر وب سایت های ناسا آورده شده است که حاوی اطلاعات مفیدی در خصوص فعالیت ها و برنامه های فضایی ناسا می‌باشند. اگر شما یا مدرسه تان رایانه‌ای که قابل اتصال به اینترنت باشد ندارد می توانید به کتابخانه عمومی محلتان رجوع کنید و از رایانه‌های آنها استفاده کنید.

باز هم از نامه شما ممنونیم. به علاقه شما به ناسا ارج می نهیم. ناسا موفقیت شما را در کسب نمرات خوب در مدرسه آرزو می کند.»

نحوه تعامل آژانس فضایی ناسا با کودکان و نوجوانان و برنامه‌های وسیع آن در جلب علاقه و توجه عموم به فناوری فضایی و بها دادن و تقدیر از علاقه و اشتیاق اقشار مختلف مردم به برنامه های فضایی با اقداماتی این چنینی، راه اندازی وب‌سایت‌های مختلف ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری مسابقات، بازدیدها و برنامه های مختلف علمی، آموزشی، ترویجی از سطح زیر دبستان و ... می‌تواند برای برخی سازمان‌های فضایی که اوج فعالیت‌های ترویجی آنها برگزاری سالانه یکی، دو مسابقه پرتاب موشک‌های کاغذی و آبی در یکی، دو بوستان شهری - آن هم مناسبتی و از سر رفع تکلیف - است، درس آموز باشد.

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.