ماموریت شکار ستاره دنباله دار ناسا به پایان رسید

گروه تحقیقاتی این پروژه در آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا در پاسادنا واقع در کالیفرنیا اعلام کرد: ماموریت سفینه دیپ ایمپکت برای شکار ستاره دنباله دار از ۸ آگوست (۱۷ مرداد) که سفینه دیگر نتوانست ارتباط برقرار کند، به پایان رسید. ماموریت شکار ستاره دنباله دار ناسا به پایان رسید

ناسا در بیانیه ای اعلام کرد: دیپ ایمپکت بیشترین ماموریت تحقیقاتی برای شکار ستاره دنباله دار را انجام داده است بطوریکه حدود ۷/۴ میلیارد مایل سفر کرده است.
    ماموریت دیپ ایمپکت حاصل همکاری بین دانشگاه مری لند و نهاد تکنولوژی آزمایشگاه پیش رانش جت کالیفرنیا و شرکت فضایی هوایی و تکنولوژی بال است.
    رهبری علمی این مجموعه در دانشگاه مری لند بنا شد که در همکاری با یک تیم از ۱۰ نهاد دانشگاهی دیگر است. مهندسین در قسمت فرا زمینی بال سفینه را طراحی کرده و ساختند. کل این تیم از ۲۵۰ دانشمند، مهندس، مدیر و معلم تشکیل شده است.

دیپ ایمپکت، هشتمین ماموریت اکتشافی در سری کم هزینه ترین ها و مورد توجه ترین تحقیق علوم فضایی ناسا است.
    این ماموریت برنامه توسعه ای بزرگی را در همکاری با ماموریت های دیگر مربوط به دنباله دارها و سیارک ها ارائه می دهد که این برنامه در اصل برای منفعت رسانی به جوامع علمی، آموزشی و عمومی ارائه شده است.

دیپ ایمپکت ماموریت اصلی خود را شش ماه پس از پرتابش به فضا در ژانویه سال ۲۰۰۵ برای مطالعه ستاره دنباله دار تمپل ۱، با موفقیت به انجام رساند.
    در سوم ژوئیه ۲۰۰۵ این سفینه یک برخورد دهنده در مسیر این دنباله دار مستقر کرد و به این سفینه اجازه داد تا به دور هسته های این ستاره دنباله دار بچرخد .
    برخورد کننده رها شده سفینه ای است که با باتری تغذیه می شد و فقط برای یک روز به صورت مجزا از سفینه اصلی فعالیت کرد.
    این یک برخورد کننده هوشمند تلقی می شد زیرا بعد از رها شدنش بر جهت یابی خود غلبه کرده و به داخل مدار ستاره دنباله دار مانور انجام داد.
    در نوامبر ۲۰۱۰ دیپ ایمپکت ماموریت مشابه ای را در ارتباط با ستاره دنباله دار هارتلی ۲ انجام داد.
    برای ماموریت دیپ ایمپکت ۳۷۲ میلیون دلار هزینه شده است.

منبع:ایرنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.