خط کشی فضایی برای اندازه گیری ستاره ها+عکس

اختر شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی کپلر در صدد انجام یک پروژه در خصوص تعیین ویژگی های فیزیکی ستاره هستند.این اندازه گیری با استفاده از دستگاه های اندازه سنج برای بررسی رشد ستاره ها به کار خواهد رفت.
    خط کشی فضایی برای اندازه گیری ستاره ها+عکس

گفتنی است: این اندازه گیری یک کلید برای یادگیری درباره فاصله ستارگان خواهد بود و باعث راحتی کار اخترشناسان خواهد شد.

بررسی ها نشان می دهد: اندازه گیری روشنایی ستارگان از طریق تلسکوپ فضایی کلپر ناسا صورت می گیرد و امید است این تحقیق برروی حدود ۲۷۰۰۰ ستاره و سیاره صورت گیرد.

این تکنیک اندازه گیری می توان نشان دهد: که جلوگیری نور ستارگان از فراز سال ها به زمین می رسد و همینطور نیروی جاذبه و گرانش سطح آنها چگونه است.

دانشمندان حتی امیدوار به استفاده از ترانزیت ماهواره ای برای بررسی و یافت سیارات کشف شده است.

از جمله مزایای این طرح، برآور قابل اعتماد و بدون نیاز به مشاهدات گران قیمت از طریق تلسکوپ های زمینی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.