ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

دانشجویان انگلیسی با برپایی یک تجارت جدید به مردم سراسر جهان اجازه می‌دهند تا یک پرواز مجازی به فضا داشته باشند. ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

الکس بیکر و کریس رز از دانشگاه شفیلد ماموریتهای فضایی ارزان را ارائه کرده و محموله‌های سبک مانند تصاویر انسانها، پیامهای تبلیغاتی شبیه بیلبورد و کیک ها را با کسری از هزینه پروازهای ناسا و ویرجین گالکتیک به استراتوسفر ارسال می‌کنند.

بالن پیش‌ساخت تنها ۳۵۰ پوند هزینه داشته و به دوربینی مجهز است که می‌تواند تصاویری از استراتوسفر زمین را ارسال کند.

این دانشجویان اولین دستگاه دست‌ساز خود را در سال ۲۰۱۱ با یک جعبه یونولیتی حاوی دوربین ارزان قیمتی که توسط یک بالون هلیومی بلند می‌شد، به فضا ارسال کردند.

پیشرفت این ماموریت توسط یک دستگاه جی‌پی‌اس دنبال شد که به تماس تلفنی با ارسال پیامکی در مورد مختصات خود پاسخ می‌داد.

تاکنون این بالن به ارتفاع بیش از ۳۷ کیلومتر رسیده که دوبرابر ارتفاع حد آرمسترانگ است. در بالاتر از این محدوده انسان نمی‌تواند در یک محیط بدون فشار دوام بیاورد.

ماموریتهای سرنشین‌دار هنوز در برنامه این دانشجویان نیست اما آنها به سرعت در حال یادگیری بوده و با هر پرتاب بالن یک رکورد ارتفاع دیگر ثبت می‌کنند.

این تیم به طور منظم با یکدیگر در منزل بیکر در شفیلد که آنرا مرکز کنترل ماموریت می‌خوانند، دیدار می‌کنند.

وزن این کپسولها تنها حدود ۱.۵ کیلوگرم و به اندازه یک جعبه ناهار است. پس از ورود به استراتوسفر، بالن تخلیه شده و کپسول با استفاده از یک چترنجات سقوط می‌کند.

یک کارت حافظه بر روی این فضاپیمای بالن‌دار چندی پیش اسامی بیش از دو هزار دانشجو، فارغ‌التحصیل و استاد دانشگاه شفیلد را به فضا برد.

این طراحی به طور دقیق انجام شده و به مشتاقان اجازه می‌دهد پیام‌های خود را به مدار ارسال کرده و با همان هزینه به ثبت تصاویر خود بپردازند.

از دیگر محموله‌های ارسالی توسط این فناوری، کیکی بود که به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس یک شرکت طراحی شبکه به فضا ارسال شده بود.

ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

منبع:ایسنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .