ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

دانشجویان انگلیسی با برپایی یک تجارت جدید به مردم سراسر جهان اجازه می‌دهند تا یک پرواز مجازی به فضا داشته باشند. ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

الکس بیکر و کریس رز از دانشگاه شفیلد ماموریتهای فضایی ارزان را ارائه کرده و محموله‌های سبک مانند تصاویر انسانها، پیامهای تبلیغاتی شبیه بیلبورد و کیک ها را با کسری از هزینه پروازهای ناسا و ویرجین گالکتیک به استراتوسفر ارسال می‌کنند.

بالن پیش‌ساخت تنها ۳۵۰ پوند هزینه داشته و به دوربینی مجهز است که می‌تواند تصاویری از استراتوسفر زمین را ارسال کند.

این دانشجویان اولین دستگاه دست‌ساز خود را در سال ۲۰۱۱ با یک جعبه یونولیتی حاوی دوربین ارزان قیمتی که توسط یک بالون هلیومی بلند می‌شد، به فضا ارسال کردند.

پیشرفت این ماموریت توسط یک دستگاه جی‌پی‌اس دنبال شد که به تماس تلفنی با ارسال پیامکی در مورد مختصات خود پاسخ می‌داد.

تاکنون این بالن به ارتفاع بیش از ۳۷ کیلومتر رسیده که دوبرابر ارتفاع حد آرمسترانگ است. در بالاتر از این محدوده انسان نمی‌تواند در یک محیط بدون فشار دوام بیاورد.

ماموریتهای سرنشین‌دار هنوز در برنامه این دانشجویان نیست اما آنها به سرعت در حال یادگیری بوده و با هر پرتاب بالن یک رکورد ارتفاع دیگر ثبت می‌کنند.

این تیم به طور منظم با یکدیگر در منزل بیکر در شفیلد که آنرا مرکز کنترل ماموریت می‌خوانند، دیدار می‌کنند.

وزن این کپسولها تنها حدود ۱.۵ کیلوگرم و به اندازه یک جعبه ناهار است. پس از ورود به استراتوسفر، بالن تخلیه شده و کپسول با استفاده از یک چترنجات سقوط می‌کند.

یک کارت حافظه بر روی این فضاپیمای بالن‌دار چندی پیش اسامی بیش از دو هزار دانشجو، فارغ‌التحصیل و استاد دانشگاه شفیلد را به فضا برد.

این طراحی به طور دقیق انجام شده و به مشتاقان اجازه می‌دهد پیام‌های خود را به مدار ارسال کرده و با همان هزینه به ثبت تصاویر خود بپردازند.

از دیگر محموله‌های ارسالی توسط این فناوری، کیکی بود که به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس یک شرکت طراحی شبکه به فضا ارسال شده بود.

ارسال ارزان فضاپیما به فضا برای ثبت تصاویر استراتوسفر

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.