پرتاب کاوشگر منابع معدنی سیارک‌ها به فضا تا ۲۰۱۶

ناسا قصد دارد تا سال ۲۰۱۶ میلادی با پرتاب یک کاوشگر تحقیقاتی، امکان تهیه نقشه و استخراج منابع معدنی و فلزات گرانبها در سیارک‌ها را مورد بررسی قرار دهد. پرتاب کاوشگر منابع معدنی سیارک‌ها به فضا تا ۲۰۱۶

کمبود منابع مواد خام بویژه فلزات گرانبها بر روی زمین، باعث رشد چشمگیر قیمت این مواد و حتی بروز درگیری در مناطق مختلف جهان شده است.تحقیقات ناسا نشان می‌دهد، حجم بالایی از مواد خام از جمله فلزاتی مانند آهن و پلاتین در سیارک ها وجود دارند که می توانند نیازهای ساکنان زمین را برای تأمین سوخت، سوخت فضاپیما و مصارف دیگر تأمین کنند.

استخراج منابع معدنی سیارک ها می‌تواند میلیاردها دلار به اقتصاد جهان کمک کند.

چالش اصلی در راه استخراج مواد معدنی سیارک ها، هزینه های چند میلیارد دلاری ساخت و پرتاب فضاپیما به مقصد سایرک های دور دست است؛ مشکل دیگر در این مسیر، تجربه ناکافی در نقشه برداری و آنالیز منابع سیارک ها برای استخراج مواد عنوان می شود.

سیارک های کوچک در اندازه یک خانه حاوی میلیون ها دلار مواد معدنی هستند و سیارکی از گروه S-type‌ می تواند حاوی مقادیر بالای آهن، نیکل، کبالت، طلا، پلاتین و رادیوم باشد.

«دانته لورتا» از محققان دانشگاه آریزونا و محقق ارشد مأموریت OSIRIS-Rex تأکید می کند: یک سیارک کوچک ۱۰ متری S-type حاوی ۶۵۰ هزار کیلوگرم فلز و ۵۰ کیلوگرم فلزات کمیاب مانند پلاتین و طلا است.

در مأموریت جدید ناسا، فضاپیمای OSIRIS-Rex سپتامبر ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شده و اکتبر ۲۰۱۸ به سیارک Bennu‌ می رسد و پس از تهیه نقشه، اقدام به جمع آوری ۶۰ تا دو هزار گرم نمونه از سطح سیارک کرده و به زمین باز می گردد.

بررسی تأثیر نور خورشید بر تغییر مدار سیارک بخش دیگری از این مأموریت است که به درک بهتر خطرات سیارک های نزدیک به زمین کمک می کند.

محققان ناسا امیدوارند که مأموریت فضاپیمای OSIRIS-REx باعث سرعت بخشیدن به فناوری استخراج مواد معدنی و فلزات گرانبها در سیارک ها شود.

فضاپیمای OSIRIS-REx ناسا برای بررسی منابع معدنی سیارک ها

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.