ماهواره ارتباطی آمریکا به فضا پرتاب شد

یک موشک بدون سرنشین دلتا۴ روز چهارشنبه(۱۶ مرداد) حامل یک ماهواره ارتباطی برای آمریکا و شرکای آن از جمله استرالیا که هزینه فضاپیما و خدمات پرواز را پرداخته، از ایستگاه نیروی هوایی کیپ کارناوال به فضا پرتاب شد. ماهواره ارتباطی آمریکا به فضا پرتاب شد

این موشک دلتا به همراه ششمین ماهواره مخابراتی جهانی پهنای باند(WGS) در ساعت ۲۰:۲۹ چهارشنبه به وقت شرق آمریکا (۱۲:۲۹ بامداد پنج‌شنبه به وقت گرینویچ) به فضا پرتاب شد که پرتاب آن در نور خورشید در حال غروب بر فراز اقیانوس اطلس قابل مشاهده بود.

شبکه WGS برای تقویت پخش برنامه‌های تلویزیونی، ویدیو کنفرانسها، تصاویر و دیگر داده‌های با پهنای باند بالا به کشتی‌ها، فضاپیماها، نیروهای زمین،‌ مراکز عملیاتی، وزات دفاع آمریکا، کاخ سفید و شرکای انتخاب شده در سراسر جهان مورد استفاده است.

استرالیا در یک توافق همکاری غیرعادی با نیروی هوایی آمریکا به شرکت بوئینگ ۷۰۷ میلیون دلار برای ساخت این ماهواره و شرکت ائتلاف پرتاب متحده برای ارسال آن به فضا پرداخت کرد. این همکاری همچنین بخشی از هزینه‌های عملیاتی را نیز پوشش می‌دهد.

در برابر استرالیا می‌تواند از درصدی از شبکه WGS تا سال ۲۰۲۹ که توافقنامه ۲۲ سال آن با نیروی هوایی پایان می‌یابد، استفاده کند.

نیروی هوایی آمریکا از توافقنامه مشابهی با کانادا، دانمارک، لوکزامبورگ، هلند و نیوزلند برخوردار بوده که با هم برای پرداخت هزینه نهمین فضاپیمای WGS متحد شده‌اند.

ارتش آمریکا در حال حاضر به دنبال یک یا چند شریک برای تامین هزینه ماهواره‌های آینده این کشور است.

پرتاب روز چهارشنبه سه ماه پس از دستیابی ماهواره پنجم WGS به مدار بوده است. اولین فضاپیمای این مجموعه موسوم به WGS-۱ در اکتبر ۲۰۰۷ پرتاب شده که به دنبال آن ماهواره‌های WGS-۲ و -۳ در سال ۲۰۰۹ ارسال شدند. هزینه کلی این ماهوراه‌ها ۸۰۰ میلیون دلار بوده است.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.