فضانوردان تسهیل در برنامه SkylabII را خواستار شدند

در چهلمین سالگرد پرتاب ایستگاه فضایی Skylab، تعدادی از خدمه این ایستگاه تسریع در اجرای نسخه دوم این برنامه موسوم به SkylabII را خواستار شدند.ایستگاه فضایی Skylab برای اقامت فضانوردان در مدار زمین، چهل سال پیش در ۱۴ می ۱۹۷۳ میلادی توسط موشک Saturn V به فضا پرتاب شد. فضانوردان تسهیل در برنامه SkylabII را خواستار شدند

این ایستگاه فضایی نخستین پایگاه مداری ناسا برای اقامت طولانی مدت فضانوردان در مدار زمین بوده و طی سال های ۱۹۷۳ و ۱۹۷۴ میلادی میزبان سه مأموریت سرنشین دار بود.

«یوزف کروین»، «پاول ویتس» و «چارلز کونراد» نخستین گروه از فضانوردانی بودند که در قالب مأموریت Skylab۲ از ۲۵ می تا ۲۲ جولای ۱۹۷۳ میلادی موفق به تجربه میکروگرانشی شده و اطلاعات مناسبی در خصوص شرایط تطبیق پذیری در طول یک دوره نسبتا طولانی بدست آوردند.

«آلن بین»، «اوون گاریوت» و «جک لوسی» سه فضانورد دیگر در مأموریت Skylab۳ بودند که بمدت ۵۹ روز در ایستگاه فضایی مستقر شده و مطالعات و آزمایش‌های علمی مختلفی را پیگیری کردند.

«جرالد کار»، «ادوارد گیبسون» و «ویلیام پاگ» در مأموریت Skylab۴ نیز بمدت ۸۴ روز شرایط بی وزنی را تجربه کردند.

خدمه ایستگاه فضایی Skylab در مجموع سه مأموریت سرنشین دار، موفق به انجام دو هزار ساعت آزمایش‌های علمی و پزشکی در فضا، تهیه ۴۶ هزار عکس از زمین، ۱۲۷ هزار عکس از خورشید و تهیه فیلم از هشت فوران خورشیدی شدند.

پس از پایان مدت زمان مشخص شده برای این مأموریت، ایستگاه Skylab به ارتفاع ایمنی در فضا منتقل شد و در جولای سال ۱۹۷۹ ایستگاه با ورود به جو زمین تکه تکه شده و بخش های زیادی از آن در حرارت جو از بین رفته و بقایای آن در اقیانوس هند سقوط کرد.

اطلاعاتی که در مدت حضور و زندگی فضانوردان در ایستگاه فضایی Skylab بدست آمد، مسیر را برای ساخت ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) و فراهم شدن مأموریت های طولانی مدت هموار کرد.

شش فضانوردی که تجربه حضور در ایستگاه فضایی Skylab را داشتند، در تاریخ ۲۷ جولای (هفتم مرداد) و به بهانه چهل سالگی پرتاب این ایستگاه در پایگاه فضایی کندی حضور پیدا کرده و ضمن بیان تجربیات خود در مدت اقامت در فضا، تسریع در اجرای پروژه SkylabII را خواستار شدند.

ناسا قصد دارد با الگوبرداری از نخستین ایستگاه فضایی این کشور،‌ نمونه جدیدی از این ایستگاه فضایی موسوم به SkylabII را برای تسهیل سفر سرنشین دار به مقاصد دوردست فضایی از جمله سیارک ها و سیاره مریخ توسعه دهد.

برای انتقال ایستگاه فضایی SkylabII موشک غول پیکر ناسا موسوم به سیستم پرتاب فضایی (SLS) در نظر گرفته شده است و در این شرایط این ایستگاه به نخستین پایگاه مداری برای اقامت طولانی مدت فضانوردان در عمق فضا تبدیل خواهد شد.

شش فضانورد حاضر در مأموریت های ایستگاه فضایی Skylab

ایستگاه فضایی Skylab و طرحی از ایستگاه SkylabII برروی موشک SLS

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.