الحاق بزرگ‌ترین ماهواره ارتباط از راه دور اروپا به مدار

بزرگ‌ترین ماهواره ارتباطات از راه دور اروپا به نام Alphasat پس از پرتاب موفقیت‌آمیز از گویان فرانسه، با موفقیت به مدار ملحق شد.ایستگاه زمینی واقع در پکن متعلق به شرکت انگلیسی ارتباطات از راه دور Inmarsat این ماهواره را شناسایی کرد؛ این بدین معناست که سامانه پرتاب‌شده آن گونه که انتظار می‌رفت، عمل کرده است. الحاق بزرگ‌ترین ماهواره ارتباط از راه دور اروپا به مدار

هسته این ماهواره قابلیت پردازش تریلیون‌ها عملیات را در ثانیه دارد.

سامانه مزبور که بودجه آن توسط آژانس فضایی اروپا و Inmarsat تامین شده، در تلاش برای گسترش شبکه سیار بین‌المللی ایستگاه زمینی واقع در پکن این شرکت انگلیسی طراحی شده است و انتظار می‌رود طی ۱۵ سال‌ آینده خدمات با باند وسیعی را به اروپا، آفریقا و خاورمیانه ارائه دهد.

خود ماهواره توسط «آستریوم»، مرکز تابعه «شرکت دفاع هوایی و فضایی اروپا»، ساخته شده است.

آژانس فضایی اروپا موفق شده طیفی از فناوری‌های بارگیری را بر روی برد این سامانه پرتابی نصب کند.

پرتاب مزبور همچنین نخستین استفاده از پلت‌فرم Alphabus را رقم زد.

این پلتفرم استانداردی برای ماهواره‌های ارتباط از راه دور با بار بیش از دو تن تجهیزات ارتباطی اضافی است که تا ۲۲ کیلووات برق مصرف می‌کنند.

این پلتفرم توسط شرکت استریوم و Thales Alenia Space طراحی شد که از سوی آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی فرانسه موسوم به CNES، ماموریت یافته بودند.

بزرگ‌ترین ماهواره ارتباطات از راه دور اروپا روز پنج‌شنبه بر روی موشک Ariane ۵ ECA و در ساعت ۱۹.۵۴ به وقت گرینویچ از گویان فرانسه به فضا اوج گرفت.

منبع:ایسنا