آزمایش موفق فرود فضاپیمای اوریون با دو چتر نجات

کپسول اوریون به عنوان فضاپیمای سرنشین‌دار بعدی ناسا روز چهارشنبه(دوم مرداد) پس از یک پرواز آزمایشی با استفاده از دو چتر از سه چتر نجات خود با موفقیت در زمین فرود آمد.این آزمایش دهمین نمونه از مجموعه مانورهای ناسا برای بررسی سیستم چترنجات اوریون بوده که در زمان شیرجه فضاپیما از میان جو زمین برای سفرهای بازگشت از فضا، سرعت آن را کند می‌کند. آزمایش موفق فرود فضاپیمای اوریون با دو چتر نجات

اوریون برای انتقال فضانوردان به خارج از مدار پائین به سمت یک سیارک نزدیک، ماه و در نهایت مریخ طراحی شده است. این فضاپیما قرار است در سال ۲۰۱۴ اولین پرواز آزمایشی خود به فضا را تحت ماموریتی با عنوان آزمایش پرواز اکتشافی ۱ انجام داده و اولین پرواز سرنشین‌دار آن برای حدود سال ۲۰۲۱ برنامه‌ریزی شده است.

در پرواز آزمایشی روز چهارشنبه یک نمونه پیش‌ساخت اوریون از هواپیمایی در ارتفاع ۱۰ هزار و ۷۰۰ متری جنوب غرب آریزونا به پائین پرتاب شد. این بالاترین ارتفاعی است که فضاپیمای اوریون تاکنون از آن به سمت زمین رها شده است؛‌ آزمایشات قبلی شامل رهاسازی کپسولهای تقلیدی اوریون از ارتفاع حداکثر ۷۶۰۰ متری بوده‌اند.

این فضاپیما به سه چترنجات برای کندتر کردن سقوط آن تجهیز شده اما تنها به دو چتر نیاز خواهد داشت.

در پرواز آزمایشی روز چهارشنبه، مهندسان خرابی یکی از چترهای نجات را برای اثبات کافی بودن دو چتر دیگر شبیه‌سازی کردند.

در پرواز آزمایشی ۲۰۱۴، کپسول اوریون بر روی یک موشک دلتا چهار برای دستیابی به فاصله ۵۸۰۰ کیلومتری از زمین و در مسافتی دورتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب خواهد شد. برای ماموریت‌های نهایی فضای عمیق آن، این فضاپیما توسط موشک سیستم پرواز فضایی ناسا که در حال حاضر در مرحله ساخت قرار داشته، پرتاب خواهد شد.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.