ارسال اولین تصویر «کاسینی» از لبخند دسته‌جمعی زمینیان به زحل

در پی ثبت تصویر دسته‌جمعی زمینیان توسط فضاپیمای کاسینی در مدار سیاره زحل در روز جمعه(۲۸ تیر) اکنون اولین تصاویر به زمین ارسال شده است. ارسال اولین تصویر «کاسینی» از لبخند دسته‌جمعی زمینیان به زحل

البته به دلیل فاصله ۱۴۴.۵ میلیون کیلومتری این فضاپیما از زمین،‌افراد حاضر در رویداد «روزی که زمین لبخند زد» قادر به پیدا کردن چهره‌شان در تصویر نخواهند بود.این تصاویر که برخی از آنها توسط ستاره‌شناسان بهبود یافته، زمین را شکل یک نقطه ریز نمایش داده‌اند که آسمان ورای زحل را روشن کرده است.این تصویر توسط فضاپیمای کاسینی ثبت شده که از زمان ورود به سیستم سیاره‌ای زحل در سال ۲۰۰۴ اطراف این سیاره حلقه‌دار غول‌پیکر می‌چرخد.

تصویر زمین از فضای خارجی تنها دو بار دیگر ثبت شده است. اولین بار در سال ۱۹۹۰ بود که فضاپیمای وویجر یک از فاصله شش میلیارد کیلومتری از زمین عکس گرفت. دومین موقعیت مربوط به زمانی است که کاسینی در سال ۲۰۰۶ تصویری از زمین را از فاصله ۱.۴۹ میلیارد کیلومتری ثبت کرد.

تصویر روز جمعه از آن رو ثبت شد که سیاره زحل با نور خورشید روشن شده و زمین نیز در این تصویر حضور داشت.

تصاویر خامی که روز شنبه به زمین رسیدند برای افراد ناواراد قابل شناسایی و رمزگشایی نبودند. این تصاویر هر دو نمای زاویه گسترده و باریک را نشان داده و تصاویر مختلف با فیلترهای گوناگون ثبت شدند.

وال کلاوانز، پردازشگر تصویر و رهبر پروژه فیلم «در حلقه‌های زحل» رسانه اجتماعی یک تصویر ترکیبی رنگی غیررسمی از اطلاعات خام ارسال شده ساخته است.

گیلارمو آبرامسون، فیزیکدان مرکز اتمی باریلوش آرژانتین یک تصویر بزرگنمایی شده از زمین را نمایش داده که از فاصله ۱.۴ میلیارد کیلومتری دیده می‌شود. در این تصویر زمین به شکل درخشانتر و بزرگتر از ماه نمایش داده شده است.

هزاران زمینی در روز جمعه بین ساعت ۲۱:۲۷ و ۲۱:۴۷ به وقت گرینویچ به سوی آسمان دست تکان دادند تا در عکس دسته‌جمعی زمینیان از فضا سهیم باشند.

هدف اصلی این تصویر بررسی تغییرات حلقه‌های زحل است چرا که تصویر سال ۲۰۰۶ کاسینی از آنها نشان داده بود امکان تغییر در این حلقه‌ها وجود دارد.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.