پرتاب تلسکوپ فضایی ناسا برای کشف لایه های پایینی خورشید

سازمان فضایی آمریکا ناسا برای تحقیق بر روی لایه های پایینی جو خورشید، تلسکوپی به فضا فرستاد.ناسا در روز پنج شنبه ۲۷ ژوئن یک تلسکوپ فضایی را برای کشف اسرار لایه های پایینی جو خورشید به فضا فرستاد.

پرتاب تلسکوپ فضایی ناسا برای کشف لایه های پایینی خورشید

این منطقه از جو خورشید که بین سطح و لایه های بالایی خورشید قرار گرفته است، طوفان های خورشیدی را به وجود می آورد و اشعه های آن به صورت منظم به زمین برخورد میکند.پرتاب این تلسکوپ که آیریس نام دارد، مطابق برنامه پیش بینی شده در فاصله ۱۵۰ کیلومتری ساحل کالیفرنیای آمریکا و در ارتفاع ۱۲ هزار متری از سطح دریا انجام گرفت.

این تلسکوپ ماوراء بنفش می تواند تصاویری با وضوح بالا در عرض چند ثانیه از لایه های پایینی جو خورشید تهیه و ارسال کند.دانشمندان امیدوارند به کمک این تلسکوپ فضایی که ماموریت آن دوسال به طول می انجامد، دریابند که چگونه این منطقه ناشناخته باعث وزش بادهای خورشیدی که با ذرات مغناطیسی همراه هستند، می شود. همچنین این ماموریت به دانشمندان علوم فضایی در پیش بینی بهتر و دقیق تر طوفان های خورشیدی کمک شایانی خواهد کرد.

طوفان های خورشیدی جریانی از ذرات یونی پلاسما هستند که از سمت خورشید به فضا در تمامی جهات ساطع شده و در برخورد با سطح زمین سبب ایجاد شفق قطبی و گاهی تداخل جریان های برق و سیستم های ارتباطی می شوند.

منبع:ایرنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.