فضانوردان راهپیمایی فضایی شش ساعته خود را به پایان رساندند

سازمان ملی فضایی و هوانوردی آمریکا (ناسا) اعلام کرد: دو فضانورد ایستگاه بین المللی فضایی روز سه شنبه به مدت شش ساعت در فضا راهپیمایی کردند.ناسا اعلام کرد: کریستوفر کسیدی فضانورد آمریکایی و لوکا پارمیتانو فضانورد ایتالیایی در این راهپیمایی ایستگاه فضایی را برای نصب اتاقک پیش‌ساخته آزمایشگاه جدید روسیه آماده کردند.

فضانوردان راهپیمایی فضایی شش ساعته خود را به پایان رساندند

کسیدی همچنین در این راهپیمایی یک فرستنده رادیویی فضا به زمین آسیب دیده را جایگزین کرد.پارمیتانو نیز یک دوربین آسیب دیده را که برای مشاهدات فضایی از آن استفاده می‌شد، به ایستگاه فضایی منتقل کرد تا بعدا برای تعمیر به زمین بازگردانده شود.

این راهپیمایی ساعت ۱۲:۲ دقیقه به وقت گرینویچ آغاز شد و تا ساعت ۱۸:۹ دقیقه به وقت گرینویچ ادامه داشت.این راهپیمایی پنجمین راهپیمایی فضایی کسیدی و اولین راهپیمایی پارمیتانو محسوب می‌شود.راهپیمایی فضایی بعدی برای شانزدهم ماه ژوئیه (۲۵ تیر ماه) برنامه‌ریزی شده است.

منبع:ایرنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.