فضانوردان راهپیمایی فضایی شش ساعته خود را به پایان رساندند

سازمان ملی فضایی و هوانوردی آمریکا (ناسا) اعلام کرد: دو فضانورد ایستگاه بین المللی فضایی روز سه شنبه به مدت شش ساعت در فضا راهپیمایی کردند.ناسا اعلام کرد: کریستوفر کسیدی فضانورد آمریکایی و لوکا پارمیتانو فضانورد ایتالیایی در این راهپیمایی ایستگاه فضایی را برای نصب اتاقک پیش‌ساخته آزمایشگاه جدید روسیه آماده کردند.

فضانوردان راهپیمایی فضایی شش ساعته خود را به پایان رساندند

کسیدی همچنین در این راهپیمایی یک فرستنده رادیویی فضا به زمین آسیب دیده را جایگزین کرد.پارمیتانو نیز یک دوربین آسیب دیده را که برای مشاهدات فضایی از آن استفاده می‌شد، به ایستگاه فضایی منتقل کرد تا بعدا برای تعمیر به زمین بازگردانده شود.

این راهپیمایی ساعت ۱۲:۲ دقیقه به وقت گرینویچ آغاز شد و تا ساعت ۱۸:۹ دقیقه به وقت گرینویچ ادامه داشت.این راهپیمایی پنجمین راهپیمایی فضایی کسیدی و اولین راهپیمایی پارمیتانو محسوب می‌شود.راهپیمایی فضایی بعدی برای شانزدهم ماه ژوئیه (۲۵ تیر ماه) برنامه‌ریزی شده است.

منبع:ایرنا