تلاش فرانسه برای فروش ماهواره جاسوسی و تجهیزات جنگی قدیمی به امارات

ژان ایو لودریان وزیر دفاع فرانسه روز دوشنبه برای متقاعد کردن امارات متحده عربی به منظور خرید ماهواره های جاسوسی و جت های جنگی رافائل وارد ابوظبی شد. تلاش فرانسه برای فروش ماهواره جاسوسی و تجهیزات جنگی قدیمی به امارات

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوظبی، پاریس قصد دارد تا امارات متحده را متقاعد کند که دو ماهواره جاسوسی ساخت شرکت های آستریوم یک شرکت هواوفضای وابسته به شرکت دفاع هوایی و فضایی اروپا و تالس آلنیا اسپس وابسته به گروه صنعتی تالس متعلق به فرانسه را خریداری کند. ارزش چنین قراردادی ۵۰۰ میلیون یورو برآورد می شود.

فرانسه همچنین سال ها تلاش کرده تا هواپیماهای جت جنگنده رافائل خود را به امارات بفروشد که یافتن خریدار دیگری برای آنها به شدت دشوار بوده است. هدف از این اقدام تامین هزینه پروژه ای نظامی است که ده ها میلیارد یوور هزینه در بر دارد.

قرار است وزیر دفاع فرانسه با شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون نیروهای مسلح در امارات در این زمینه گفت و گو کند.

شیخ محمد بدون اشاره به جزئیات بیشتر روابط دوستانه و همکاری های عالی بین دو کشور امارات و فرانسه را ستود و گفت بررسی همکاری های دوجانبه و توسعه و حفظ منافع طرفین به ویژه در زمینه نظامی و دفاعی از موضوعات این نشست است.

منبع:ایرنا