فضاپیمای جیبی خود را به ماه بفرستید!

اگر همیشه دوست داشتید بر روی ماه فرود بیایید، پروژه‌ جدیداجازه طراحی، ساخت و پرتاب فضاپیمای شما به سوی ماه را می‌دهد.پروژه فضاپیمای جیبی اکنون در سایت کیک‌استارتر برای جمع‌آوری کمکهای مردمی عضو شده تا هزاران انسان بتوانند فضاپیمایی به اندازه یک سی‌دی را به مدار بفرستند. فضاپیمای جیبی خود را به ماه بفرستید!

خود این فضاپیماها دیسک های پلی‌آمید با دستگاههای الکترونیک منعطف هستند که کوچکتر از سی‌دی و به نازکی یک ورق کاغذ است. این دستگاهها از ماده مشابهی مانند صفحه مدارهای منعطف ساخته شده‌اند.

کاوشگران تا ۹۹ پوند برای شخصی سازی فضاپیما با افزودن تصویر یا پیامی از سایت رسانه اجتماعی مورد علاقه‌شان یا این که فضاپیما طراحی منحصربه فردی داشته باشد، پرداخت می‌کنند.

این فضاپیماهای کوچک درون یک فضاپیمای مادر میان سیاره‌ای کیوب‌ست قرار گرفته و بر روی یک موشک خصوصی به فضا پرتاب خواهند شد.

سفینه مادر سپس به سوی ماه پرواز کرده و پس از ورود در چند ماه بعد، ناوگان فضاپیماهای جیبی در هنگام آزادسازی برای فرود بر روی ماه و تکیمل ماموریتشان عکس‌برداری می‌شوند.

این پروژه باید طی ۶۰ روز از طریق این سایت حداقل ۲۹۰ هزار پوند سرمایه برای ادامه ماموریتش جمع کند؛ اگرچه تاکنون تنها هفت هزار پوند جذب کرده است.

این پروژه تنها با مشارکت جمعی امکان پذیر بوده و به عضویت حداقل دو هزار نفر نیاز دارد.

دیسک های فوق نازک و سبک مانند بادبان های بسیار کوچک خورشیدی عمل کرده و در فضا حرکت می‌کنند.

این ماموریت قرار است از زمان طراحی تا فرود بر ماه حدود سه سال به طول بینجامد. این ماموریت به دو شکل انجام می شود، پروژه پیشاهنگان زمین با هزینه ای حدود ۹۹ پوند که طی آن ماهواره با هدف ورود مجدد به جو در مدار زمین آزاد می‌شود و پیشاهنگان ماه که قیمت آنها از ۱۹۹ پوند آغاز شده و تلاش می‌کنند بر روی ماه فرود بیایند.

هر دو نوع دیسکهای بادبان خورشیدی با قطر کمتر از ۸۰ میلیمتر و میانگین کمتر از یک بیستم ضخامت میلیمتر بوده و از سلولهای خورشیدی، رایانه، فرستنده و گیرنده رادیویی و ابزار دیگر آنبرد برخوردارند.

این فضاپیماها توسط شرکت به عنوان یک سیستم اکتشاف فضایی جمعی ارزان قیمت و منبع باز توصیف شده که به اندازه کافی برای جا شدن درون جیب انسان کوچک هستند.

شرکت‌کنندگان با درک بیشتر از فناوری می‌توانند با پرداخت هزینه بیشتر برنامه‌نویسی کرده و سخت افزار آنبرد را برای اجرای تجربیات خود مانند نقشه‌برداری از باد خورشیدی یا بازی لیزر تگ در فضا سفارشی بسازند.

تمام افراد شرکت کننده خواهند توانست بر پیشرفت خود در طول این ماموریت بلندپروازانه با برنامه کنترل ماموریت جیبی نظارت کنند.

این برنامه فضاپیمای جیبی را از زمان طراحی و تولید آن در آزمایشگاه تا سفر آن در فضا پیگیری خواهد کرد.

شرکت‌کنندگان همچنین می‌توانند سفر فضاپیمای خود را با وبلاگ‌نویسی، خاطرات ماهانه ویدیویی و سمینار تحت وب سه ماهه دنبال کنند.

همچنین دوربینهایی در آزمایشگاه محل ساخت، تاسیسات آزمایش و کنترل ماموریت وجود دارد.

این اولین ماموریت فضایی برای تیم جهانی از دانشمندان، مهندسان و طراحان پروژه فضاپیمای جیبی نیست. آنها از سال ۲۰۰۹ تاکنون ۲۴ پروژه منبع باز را که توسط بیش از ۱۰۰ داوطلب از ۲۰ کشور پشتیبانی شده ایجاد کرده‌اند.

برپاکنندگان این پروژه امیدوارند در آینده بتوانند ماموریتهایی برای مناطق دیگر منظومه شمسی از جمله سیارات مریخ، زحل و چند سیارک داشته باشند.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.