تصاویر گذر ایستگاه فضایی چین از مقابل خورشید

یک عکاس نجومی با استفاده از دوربین عکاسی پر سرعت متصل به یک تلسکوپ، موفق به شکار لحظه گذر ایستگاه فضایی چین از مقابل دیسک خورشیدی شده است. تصاویر گذر ایستگاه فضایی چین از مقابل خورشید

«تیری لگوت» عکاس نجومی با استفاده از تلسکوپ TOA-۱۵۰‌ و در زمان رصد خورشید موفق به عکسبرداری از گذر فضاپیمای شنژو ۱۰ ملحق شده به ماژول آزمایشگاه فضایی تجربی تیانگونگ-۱ از مقابل دیسک خورشیدی شده است.

این عکاس نجومی با استفاده از فیلتر نوری سفید، علاوه بر عکسبرداری از لحظه گذر ماژول آزمایشگاه فضایی چین، جزئیات بسیار دقیقی از لکه های خورشیدی به همراه برآمدگی ها در فوتوسفر خورشید را به تصویر کشیده است.

برای تهیه تصویر دوم از فیلتر هیدورژن- آلفا استفاده شده است که گذر ماژول آزمایشگاه فضایی را بصورت خطی نشان می دهد؛ برای این تصویر یک دوربین عکاسی پر سرعت به تلسکوپ متصل شده است که از قابلیت تهیه ۳۸ فریم در ثانیه برخوردار است.

این تصاویر در تاریخ ۱۶ و ۱۷ ژوئن (۲۶ و ۲۷ خرداد) از جنوب فرانسه تهیه شده اند.

ماژول آزمایشگاه فضایی تجربی تیانگونگ-۱ در حال حاضر در ارتفاع ۳۷۰ کیلومتری بالای زمین قرار دارد و «وانگ یاپینگ» دومین فضانورد زن چین به همراه دو فضانورد دیگر به نام های «ژانگ شیائوگانگ» و «نی هایشینگ»، طی ۱۵ روز اقامت در فضا به انجام آزمایش های علمی مختلف و تست سیستم های ماژول فضایی می‌پردازند.

استفاده از فیلتر نوری سفید برای مشاهده لکه های خورشیدی در کنار رصد گذر ایستگاه فضایی

استفاده از فیلتر هیدورژن- آلفا و دوربین عکاسی پر سرعت متصل به تلسکوپ

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.