موشک های شوروی سابق به جنگ سیارک های خطرناک می روند!

یکی از دانشمندان موشکی روسیه مدعی شده است که موشک های بالستیک «ساتان» شوروی سابق قادر به مقابله با اجرام آسمانی تهدید کننده زمین هستند. موشک های شوروی سابق به جنگ سیارک های خطرناک می روند!

موشک های بالستیک «ساتان» (Satan)‌ که از سوخت مایع استاندارد بر پایه هیدرازین استفاده می کنند، یک گزینه مناسب برای مقابله با اجرام فضایی کوچک تازه کشف شده محسوب می شوند.

«ثبیت ثابت گارایف» از محققان ارشد مرکز طراحی موشک روسیه تأکید می کند: موشک های بالستیک سنگین بین قاره‌یی ساتان SS-۱۸ شوروی سابق با بازسازی و تجهیز دوباره می‌توانند تا ده سال آینده برای مقابله با سیارک های تهدید کننده زمین مورد استفاده قرار بگیرند.

تجهیز دوباره این موشک ها با بوستر جدید می توانند سیارک ها را در حدود پنج تا شش ساعت قبل از برخورد با زمین در فضا هدف قرار دهند.

به گفته «گارایف»، موشک های ساتان می توانند اجرام آسمانی با قطر ۱۰۰ متر مشابه سیارکی که فوریه گذشته (بهمن ۹۱) منطقه چلیابینسک روسیه را هدف قرار داد را نابود کنند.

منبع:ایسنا