برنامه روسیه برای ارسال چهار ماهواره ناوبری جدید به فضا

رئیس نیروهای دفاع هوافضای روسیه از برنامه‌های این کشور جهت ارسال چهار ماهواره ناوبری به فضا تا اواخر سال جاری خبر داد. سیستم Glonass که بطور رسمی در سال ۱۹۹۳ به فضا ارسال شد، واکنش روسیه در برابر سیستم جی‌پی‌اس آمریکا است. این سیستم به ارائه اطلاعات بلادرنگ موقعیت و سرعت اجسام در زمین، دریا و هوا با دقت یک متر می‌پردازد. برنامه روسیه برای ارسال چهار ماهواره ناوبری جدید به فضا

ژنرال الکساندر گولووکو اظهار کرد: سه ماهواره Glonass قرار است بر روی یک موشک حامل پروتون در ماه ژوئیه از مرکز فضایی بایکنور ارسال شده و یک ماهواره دیگر در ماه دسامبر از مرکز فضایی پلستسک پرتاب خواهد شد.

آخرین پرتاب ماهواره Glonass در روز ۲۶ آوریل(ششم اردیبهشت) بود که در آن یک ماهواره GLONASS-M بر روی یک موشک سایوز ۲-۱b از مرکز پروازی پلستسک ارسال شده بود.

منبع:ایسنا