تکنیکی جدید برای رهگیری توفان‌های خورشیدی

دانشمندان چینی روش جدیدی برای رهگیری گدازه های تاج خورشیدی پیش از رسیدن به زمین ابداع کرده اند.محققان آکادمی علوم چین در همکاری مشترک با محققان آمریکایی و اروپایی، تکنیک جدیدی موسوم به geometric triangulation (سه گوش سازی ژئومتریک) توسعه داده اند. تکنیکی جدید برای رهگیری توفان‌های خورشیدی

سه گوش سازی در حوزه هایی مانند شناسایی و ناوبری، شامل رصد از دو نقطه مجزا برای تعیین محل نقطه سوم مورد استفاده قرار می گیرد.«لیو یینگ» سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید می کند: داده های بدست آمده از مأموریت رصد خورشید ناسا موسوم به STEREO توسط دو فضاپیما در مدار زمین می تواند اطلاعات مورد نیاز برای تعیین سرعت و مسیر CMEs‌ را فراهم کند.

در زمان وقوع گدازه های تاج خورشیدی، امکان رهگیری لحظه ای، تعیین مسیر حرکت و سرعت آن بصورت لحظه ای و در زمان حرکت در فضا با شیوه ای مشابه پیش بینی وضعیت آب و هوا فراهم می شود.

این داده ها امکان پیش بینی سرعت و زمان رسیدن CMEs به زمین را فراهم می کند که می تواند از خسارات فراوان به فضاپیماها، ماهواره ها، فضانوردان در مدار زمین، شبکه های برق، سیستم های ناوبری و شبکه های تلفن همراه پیشگیری کند.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.