نابودی زباله های فضایی با ماهواره های انتحاری!

دانشمندان ماهواره های انتحاری سبک وزنی طراحی کرده اند که با اتصال با بادبان های فضایی غول پیکر قادر به کشیدن و از بین بردن زباله های فضایی در جو زمین هستند. نابودی زباله های فضایی با ماهواره های انتحاری!

در حال حاضر پنج هزار و ۵۰۰ تن زباله فضایی با سرعت هشت کیلومتر در ثانیه در مدار زمین سرگردان هستند که تهدیدی جدی برای امنیت ماهواره ها و سرنشینان ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)‌ محسوب می شوند.

بادبان فضایی غول پیکر CubeSail‌ که توسط محققان دانشگاه سری (Surrey) انگلیس طراحی شده و قادر به حمل ماهواره هایی به وزن ۲.۷۲ کیلوگرم به مدار زمین است می تواند زباله های فضایی را با خود به جو زمین کشیده و نابود کند.

زمانی که ماهواره بر روی یک هدف در فضا ثابت می شود، بادبان های بزرگ خورشیدی گسترش یافته و با کاهش دادن سرعت حرکت زباله فضایی، آن را از مدار خارج می کنند؛ در نهایت زباله فضایی با کشیده شدن به سمت جو زمین نابود می شود.

مراحل تحقیقات و توسعه این طرح با حمایت مالی شرکت فضایی Astrium‌ اروپا طی سه سال گذشته انجام شده و نخستین ماهواره تحت عنوان Space Sail‌ پایان سال جاری میلادی به فضا پرتاب خواهد شد.

این پروژه در مقایسه با طرح های موجود از جمله شلیک لیزر به سمت زباله های فضایی بسیار کم هزینه و مقرون به صرفه تر است.

منبع:ایسنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .