تورنادوی اوکلاهاما ۶۰۰ برابر قدرتمندتر از بمب‌ اتمی هیروشیما+تصاویر ناسا

تورنادویی که روز دوشنبه حومه اوکلاهاما را در نوردید، بیش از ۶۰۰ برابر قدرتمندتر از بمب اتمی بود که هیروشیما را نابود کرد. سرعت باد، رطوبت هوا، دما و زمان تمامی عواملی بودند که برای خلق یک تورنادوی کامل، دست به دست هم دادند. تورنادوی روز دوشنبه دست کم ۲۴ کشته و ۲۳۷ مجروح بر جای گذاشت. تورنادوی اوکلاهاما ۶۰۰ برابر قدرتمندتر از بمب‌ اتمی هیروشیما+تصاویر ناسا

با استفاده از اندازه‌گیری‌های زمان واقعی برای محاسبه انرژی آزادشده طی عمر ۴۰ دقیقه‌ای این تورنادو، متخصصان آب و هوا تخمین زدند که این توفان سهمگین تا بیش از ۶۰۰ برابر قدرتمندتر از بمبی بود که طی جنگ جهانی دوم، هیروشیما را با خاک یکسان کرد.

محاسبات این کارشناسان براساس تصاویر شگفت‌انگیز ناسا از این تورنادوی سهمناک صورت گرفته است.

تورنادوی اوکلاهاما از فضا

نقشه‌ای از شرایط جغرافیایی برای شکل‌گیری این تورنادو