یک‌ونیم میلیون دلار بپردازید‌، با دی‌کاپریو به فضا سفر کنید

بلیط سفر به فضا همراه با «لئوناردو دی‌کاپریو» در حاشیه‌ی جشنواره فیلم کن به قیمت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار فروخته شد. در حراجی خیریه‌ای که در حاشیه‌ی شصت‌وششمین جشنواره فیلم کن برگزار شد، بلیط سفر به فضا در کنار لئوناردو دی‌کاپریو سوپراستار سینمای هالیوود به قیمت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار خریداری شد.  یک‌ونیم میلیون دلار بپردازید‌، با دی‌کاپریو به فضا سفر کنید

برنده‌ی این حراجی که پنجشنبه شب به منظور جمع‌آوری کمک‌های مالی خیرین برای مبارزه با بیماری ایدز برگزار شد‌، در کنار بازیگر فیلم‌های درخشانی چون «تایتانیک» و «گتسبی بزرگ» می‌نشیند و راهی سفری فضایی می‌شود. دو بلیط بعدی این حراجی هم توسط همان خریدار به قیمت دو میلیون و ۳۰۰ هزار دلار خریداری شد.

به گزارش هالیوود ریپورتر‌، این حراجی با عنوان «سفری با یک میهمان رازآلود که تنها یک‌بار در زندگی رخ می‌دهد» برگزار شد. دی‌کاپریو همراه با «نیکول کیدمن» و «کریستوفر والتز» در این مراسم حضور داشت.

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.