بزرگترین تصویر پانورامای زمین از ارتفاع ۷۰۵ متری

ناسا با استفاده از یکی از ماهواره‌های خود در ارتفاع ۷۰۵ کیلومتری زمین، بزرگترین تصویر پانورامای این سیاره را با طول ۹۶۵۰ کیلومتر و عرض ۱۹۳ کیلومتر ثبت کرده است. این تصویر نواری از ۵۶ تصاویر ثابت که ماهواره ماموریت تداوم داده‌های لندست ناسا(LDCM) در آخرین گردش خود ثبت کرده، تشکیل شده و از شمال روسیه تا جنوب آفریقا ادامه دارد. بزرگترین تصویر پانورامای زمین از ارتفاع ۷۰۵ متری

این ماهواره سطح زمین را در گردش ماه آوریل خود اسکن کرده و تنها ۱۵ دقیقه برای ثبت تصاویر وقت صرف کرد. ناسا پس از دو ماه آزمایش و اندازه‌گیری در فضا در ماه فوریه این ماهواره را به فضا پرتاب کرد.

LDCM تا ارتفاع ۷۰۵ کیلومتری زمین پرواز کرده و به دور سیاره گردش کرد. در آخرین پرواز خود در ماه آوریل، این ماهواره یک نوار ۱۹۳ کیلومتری از زمین را که از شمال روسیه آغاز شده و به جنوب آفریقا خاتمه یافته، اسکن کرد.

این ماهواره در زمان گردش به دور زمین ۵۶ تصویر ثبت کرد که با کنار هم قرار دادن آنها یک نوار بدون درز ایجاد کند. هر تصویر شامل ابر، مه و زوایای مختلف نور خورشید است. این تصاویر با استفاده از تصویربردار عملیاتی زمین بهبود پیدا کرده‌اند که می‌تواند تصاویر با وضوح بالاتر از آنچه انسان قادر به مشاهده بوده، ثبت کند.

ماهواره LDCM با سرعت ۲۷ هزار کیلومتر در ساعت در اطراف زمین گردش کرده و در ۲۰ دقیقه یک مدار را کامل می‌کرد. ناسا در ویدیویی این مسیر را که توسط LDCM ثبت شده، به نمایش درآورده است. اولین تصویر ثبت شده توسط این ماهواره نشان‌دهنده زمینها و مزارع نامنظم در اطراف کانالهای بافته شده رود وولگا در مرکز روسیه است که از تاریخچه غنی و طولانی کشاورزی برخوردار است.

آخرین تصویر این مجموعه از ساحل شرقی بزرگترین دریاچه آفریقا موسوم به ویکتوریا گرفته شده است. آب کم عمق این دریاچه با رسوب قهوه‌ای مایل به زرد و گیاهان سبز پوشیده شده است. ماهواره LDCM به عنوان یک ماموریت مشترک ناسا و سازمان زمین شناسی آمریکا پرتاب شد. تجهیزات روی این ماهواره اطلاعات را به شکل نوار یا مسیری جمع‌آوری کرده که سپس به شکل صحنه های کوچکتر برای طبقه‌بندی و ذخیره در مرکز علم مشاهده منابع زمین سازمان زمین شناسی تقسیم می‌شوند.

ابتدا، انتها و مرکز نوار تصویری با تصاویری که مدلهای لندست قبلی شامل لندست ۴ در سال ۱۹۸۲، لندست ۵ در سال ۱۹۸۴ و لندست ۸۷ در سال ۱۹۹۹ مرتبط است. تمام تصاویر ثبت شده توسط ماهواره‌های لندست در یک سیستم مسیر ردیفی موسوم به دومین سیستم منبع سراسر جهان فهرست شده‌اند.

ماهواره بعدی هنوز مرحله اندازه‌گیری و آزمایش قرار داشته و قرار است اواسط ماه آینده به سازمان زمین شناسی تحویل داده شده و لندست ۸ نامگذاری شود. پس از این مرحله، ماهواره کاربردی شناخته شده و داده‌های ثبت شده آن به شکل آنلاین در دسترس قرار خواهد گرفت.

نمایش زمینها و مزارع نامنظم اطراف رود وولگای روسیه در اولین تصاویر ماهواره LDCM

شهر جده عربستان در کنار ساحل دریای سرخ