موشک حامل ماهواره ارتباطی آمریکا به فضا پرتاب شد

موشک دلتا ۴ حامل ماهواره ارتباطی نظامی آمریکا بامداد روز شنبه از پایگاه نیروی هوایی کپی کاناورال فلوریدا به فضا پرتاب شد. موشک ۶۶ متری دلتا ۴ حامل ماهواره ارتباطی چندمنظوره WGS ساعت ۰۰:۲۷ به وقت گرینویچ (۰۴:۵۷ به وقت تهران) از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا به سمت مدار زمین پرتاب شد. موشک حامل ماهواره ارتباطی آمریکا به فضا پرتاب شد

شبکه ماهواره‌ای WGS‌ با توان بسیار بالا، ارتباط باند پهن را برای ارتش فراهم کرده و می‌تواند توسط پهپادهای کنترل از راه دور و سایر دستگاه‌ ها بطور همزمان مورد استفاده قرار بگیرد.

پرتاب موشک دلتا دومین پرتاب طی ۹ روز گذشته توسط شرکت United Launch Alliance بعنوان شریک بوئینگ و لاکهید مارتین محسوب می‌شود؛ موشک اطلس ۵ نیز در تاریخ ۱۵ می (۲۵ اردیبهشت) ماهواره سیستم موقعیت یاب (GPS)‌ را به مدار زمین منتقل کرد.

برنامه پرتاب موشک دلتا ۴ بدلیل بروز نقص فنی از دسامبر ۲۰۱۲ برای چند ماه متوقف شده بود، اما پرتاب بامداد شنبه هفتاد و یکمین پرتاب موفق از دسامبر ۲۰۰۶ و تأسیس شرکت United Launch Alliance محسوب می‌شود؛ طی چند سال آینده پنج ماهواره ارتباطی جدید به شبکه WGS‌ می‌پیوندند.

منبع:ایسنا