عرضه بیمه پرتاب ماهواره به بازار در آینده نزدیک

مدیرعامل بیمه کوثر از عرضه بیمه پرتاب ماهواره در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ما به زودی بیمه نامه سالمندان، صعب الاعلاج و گارانتی را نیز به بازار عرضه خواهیم کرد.

عبدالرسول عطایی در نشست خبری که در هفتمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه داشت با بیان این‌که تا پایان سال جاری سرمایه این شرکت به ۱۴۰ میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد گفت: ما در نظر داریم تا سال آینده سرمایه خود را به ۲۵۰ میلیارد تومانی که بیمه مرکزی تاکید داشته برسانیم.

وی همچنین با بیان این‌که پرتفوی بیمه کوثر در سال ۹۰ حدود ۴۰ میلیارد تومان بوده گفت: ما توانسته‌ایم با افزایش فعالیت‌های خود پرتفوی را به ۲۳۰ میلیارد تومان برسانیم و در حال حاضر نیم درصد از سهم بازار را از آن خود کرده‌ایم و به دنبال آن هستیم که در آینده‌ای نزدیک و طی سال‌های آینده سهم بازار بیشتری را کسب کنیم.

مدیرعامل بیمه کوثر با بیان این‌که بیمه کوثر برنامه‌های جدیدی برای اقشار مختلف مردم دارد گفت: جمعیت کشور به سوی سالمندی پیش می‌رود در همین راستا ما بیمه سالمندان و همچنین بیمه بیماری های صعب الاعلاج را برای ۲۰ نوع بیماری ارائه خواهیم کرد.عطایی افزود: همچنین دیگر بیمه نامه بیمه گارانتی خواهد بود که از طریق آن مشتریان بتوانند ضمانت کالاها را بیمه کنند.

وی خاطرنشان کرد که شرکت متبوعش بیمه پرتاب ماهواره را در آینده‌ای نزدیک به بازار عرضه می کند چند کشور بر روی این بیمه نامه کار کرده و فعالیت دارند ما نیز با توجه به فعالیت‌های ماهواره‌ای خود در نظر گرفتیم که بیمه نامه ماهواره و ماهواره‌ بر را به این شرکت‌ها ارائه کنیم.

مدیرعامل بیمه کوثر خاطرنشان کرد که اکثریت اعضای بیمه کوثر را خانواده‌های نظامی بر عهده دارند که اکثرا بیمه عمر، بیمه حوادث و بیمه آتش سوزی نیز هستند.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.