طلوع خورشید را از نگاه ساکنان ایستگاه فضایی ببینید!

فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی در تصویر جدید خود منظره تحسین‌برانگیزی از طلوع خورشید بر فراز اقیانوس آرام جنوبی به ثبت رسانده‌اند.این تصویر جالب توسط یکی از اعضای ایستگاه فضایی در زمان عبور از ارتفاع چند صد کیلومتری شرق جزیره ایستر ثبت شده است. طلوع خورشید را از نگاه ساکنان ایستگاه فضایی ببینید!

در این تصویر که جدیدترین مورد مجموعه تصاویر خیره کننده از زمین توسط حاضران در ایستگاه فضایی بوده، می‌توان درخشش خورشید و رنگ آبی زیبای جو را مشاهده کرد.

ناسا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصویر در روز پنج مه (۱۵ اردیبهشت) بین ساعت چهار تا پنج صبح به وقت محلی ثبت شده که در آن زمان ایستگاه فضایی در ۲۷.۴ درجه عرض جنوبی و ۱۱۰.۱ درجه طول غربی قرار داشت.

اگرچه این سازمان هنوز نام عکاس این تصویر را اعلام نکرده اما کریس هادفیلد به دلیل شهرتی که برای ثبت فیلمها و تصاویر از زمین در طول ماموریت خود در ایستگاه فضایی به دست آورده، یکی از انتخابهای پیشتاز برای گمانه‌زنی‌ها است.

هادفیلد که قرار است اواخر ماه مه به زمین باز گردد تاکنون مجموعه‌ای از تصاویر و فیلم ها از چگونگی گریه کردن در فضا تا آشپزی را برای علاقمندان ضبط کرده است.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.