طلوع خورشید را از نگاه ساکنان ایستگاه فضایی ببینید!

فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی در تصویر جدید خود منظره تحسین‌برانگیزی از طلوع خورشید بر فراز اقیانوس آرام جنوبی به ثبت رسانده‌اند.این تصویر جالب توسط یکی از اعضای ایستگاه فضایی در زمان عبور از ارتفاع چند صد کیلومتری شرق جزیره ایستر ثبت شده است. طلوع خورشید را از نگاه ساکنان ایستگاه فضایی ببینید!

در این تصویر که جدیدترین مورد مجموعه تصاویر خیره کننده از زمین توسط حاضران در ایستگاه فضایی بوده، می‌توان درخشش خورشید و رنگ آبی زیبای جو را مشاهده کرد.

ناسا طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصویر در روز پنج مه (۱۵ اردیبهشت) بین ساعت چهار تا پنج صبح به وقت محلی ثبت شده که در آن زمان ایستگاه فضایی در ۲۷.۴ درجه عرض جنوبی و ۱۱۰.۱ درجه طول غربی قرار داشت.

اگرچه این سازمان هنوز نام عکاس این تصویر را اعلام نکرده اما کریس هادفیلد به دلیل شهرتی که برای ثبت فیلمها و تصاویر از زمین در طول ماموریت خود در ایستگاه فضایی به دست آورده، یکی از انتخابهای پیشتاز برای گمانه‌زنی‌ها است.

هادفیلد که قرار است اواخر ماه مه به زمین باز گردد تاکنون مجموعه‌ای از تصاویر و فیلم ها از چگونگی گریه کردن در فضا تا آشپزی را برای علاقمندان ضبط کرده است.

منبع:ایسنا