ویتنام ماهواره سنج از راه دور در مدار زمین قرار داد

ویتنام اعلام کرد: سرمایه گذاری فرانسه به ویتنام کمک کرد تا این کشور روز گذشته اولین ماهواره سنجش از راه دور خود را از مرکز پرتاب کورو واقع در گویان فرانسه به مدار زمین ارسال کند.ماهواره سنج از راه دور VNREDSat-۱ با سرمایه کل ۳/۷۳ میلیون دلار از طرف دولت فرانسه و سرمایه ۱/۳ میلیون دلاری از طرف ویتنام ساخته شده است. ویتنام ماهواره سنج از راه دور در مدار زمین قرار داد

گزارش آکادمی علوم و فناوری ویتنام نیز دراین زمینه حاکی است: ماهواره VNREDSat-۱ که توسط شرکت فرانسوی «آستریوم اس.ای.اس» طراحی و ساخته شده است زمانی که در مدار زمین قرار گیرد به ویتنام اجازه می دهد تا تصاویری با وضوح بالا از وزارتخانه ها، سازمان ها ، شهرستان ها و شهرها داشته باشد.

مسوولان ویتنامی اعلام کردند: این ماهواره ۲۶۰ پوندی (۱۱۷ کیلوگرمی) که طول عمر کاری پنج ساله دارد، به دولت ویتنام کمک می کند تا با بلایای طبیعی و تغییر وضعیت آب و هوا مقابله کند.

ویتنام آوریل سال گذشته پرتاب نخستین ماهواره خود را جشن گرفت. ماهواره ۳۰۰ میلیون دلاری «ویناست-۱»که بوسیله شرکت امریکایی «لاکهیدمارتین» برای انتقال داده های مخابراتی، اینترنت، سیگنال های رادیو تلویزیون ساخته و به فضا پرتاب شد.

منبع:ایرنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.