نرخ صندلی فضاپیمای روسیه برای هر فضانورد آمریکایی چند است؟

ناسا یک قرارداد جدید را برای ادامه پرواز فضانوردان آمریکایی بر روی فضاپیماهای روسیه تا اوایل ۲۰۱۷ با هزینه ۷۰.۷ میلیون دلار امضا کرده که حدود هشت میلیون دلار بیشتر از نرخ قبلی است. نرخ صندلی فضاپیمای روسیه برای هر فضانورد آمریکایی چند است؟

انعقاد این قرارداد ۴۲۴ میلیون دلاری که دیروز(سه‌شنبه) اعلام شد، برای شش صندلی در کپسولهای فضایی سایوز روسیه مناسب است.بر اساس این قرارداد، فضاپیماهای سایوز در سال ۲۰۱۶ تا ژوئن ۲۰۱۷ فضانوردان ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی و بالعکس منتقل خواهد کرد. قرارداد قبلی برای ارائه خدمات پرواز به ناسا تا سال ۲۰۱۵ با هزینه نزدیک به ۶۲.۷ میلیون دلار برای هر صندلی بود.

ناسا در پی پایان کار شاتلهای فضایی خود در تابستان ۲۰۱۱ به فضاپیماهای روسی برای انتقال محموله و فضانوردان خود به ایستگاه متکی شده است. این سازمان در حال حاضر از شرکتهای فضایی خصوصی آمریکا خواسته تا تاکسی‌های فضایی خود را تحت برنامه خدمه خصوصی ناسا تولید کنند.

این سازمان فضایی آمریکا امیدوار است بتواند تا سال ۲۰۱۵ یک فضاپیمای سرنشین‌دار خانگی را آماده کرده و مورد استفاده قرار دهد اما عدم موفقیت کنگره در سرمایه‌گذاری کامل در این برنامه باعث غیرممکن شدن این هدف شده است. مقامات ناسا سال ۲۰۱۷ را برای ارسال اولین فضانوردان آمریکایی بر روی یک فضاپیمای داخلی به مقصد ایستگاه فضایی هدف قرار داده‌اند.

قانونگذاران در دو سال گذشته مبالغ ۴۸۹ میلیون و ۴۰۶ میلیون دلاری را برای برنامه خدمه خصوصی مطرح کرده‌اند که بسیار کمتر از بودجه‌های ۸۳۰ میلیون و ۸۵۰ میلیون دلاری مطرح شده در درخواست بودجه فدرال باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا هستند.

سه مدعی اصلی انتقال فضانوردان ناسا به ایستگاه و بازگشت از آن شرکتهای اسپیس‌ایکس، سیرا نوادا و بوئینگ هستند. اسپیس‌ایکس در حال کار بر روی نسخه سرنشین‌دار کپسول دراگون خود بوده، بوئینگ نیز در حال ساخت یک کپسول موسوم به CST-۱۰۰ است و سیرا نوادا ساخت فضاپیمای دریم چیسر را در دست دارد.

ناسا همچنین به دنبال بخش خصوصی برای پر کردن جای وظیفه انتقال محموله شاتل‌های فضایی است. این سازمان قراردادهای میلیارد دلاری با دو شرکت اسپیس‌ایکس و اوربیتال ساینزز برای ارسال ماموریتهای رباتیک باری به آزمایشگاه مداری امضا کرده است.

اسپیس‌ایکس تاکنون دو مورد از ۱۲ ماموریت قرارداد خود را با کپسول دراگون و موشک فالکون ۹ به ایستگاه فرستاده است. آزمایش پرواز موشک آنتارس شرکت اوربیتال نیز برای اولین بار چندی پیش انجام شد و قرار است در ماههای آینده یک پرواز نمایشی توسط این موشک و فضاپیمای سیگنوس به ایستگاه فضایی انجام شود.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.