نخستین تصاویر فضایی تلفن‌های هوشمند از زمین

ناسا نخستین تصاویر سه گوشی هوشمند ارسالی به مدار که از زمین تهیه شده است را پس از بازسازی منتشر کرد.این سه گوشی هوشمند در تاریخ ۲۱ آوریل سال ۲۰۱۳ بر روی موشک Antares از «تجهیزات پرواز Wallops ناسا» به فضا پرتاب شدند و در ۲۷ آوریل یک ماموریت را با موفقیت به پایان رساندند. نخستین تصاویر فضایی تلفن‌های هوشمند از زمین

هدف اصلی مأموریت مشخص‌کردن این موضوع بود که آیا یک گوشی هوشمند مصرف‌کننده می‌تواند به عنوان دستگاه خودکار اصلی پرواز برای یک ماهواره در فضا، به کار رود، یا خیر.

این سه ماهواره مینیاتوری به نامهای «الکساندر»، «گراهام» و «بل»، طی حضورشان در مدار، از دوربین‌های تلفن هوشمند خود برای گرفتن تصاویری از زمین استفاده کردند و این "بسته‌های داده تصویری" را به ایستگاه‌های چندگانه زمینی مخابره کردند. هر بسته‌ای حاوی قطعه کوچکی از تصویر بزرگ بود.

هنگامی که این داده‌ها در دسترس قرار گرفتند، تیم PhoneSat و چندین اپراتور رادیویی آماتور در سراسر جهان، برای در کنارهم‌نهادن عکس‌های ارسالی این بسته‌های داده، با هم همکاری کردند.

پروژ مزبور یک ماموریت اثبات تکنولوژی بود که «هیئت‌مدیره ماموریت فناوری فضایی ناسا» در دفتر مرکزی ناسا و «هیئت‌مدیره مهندسی» در «مرکز تحقیقاتی ایمز ناسا» حامیان مالی آن بودند.این پروژه در تابستان ۲۰۰۹ به عنوان یک پروژه دانشجویی و با همکاری ایمز و دانشگاه بین‌المللی فضا،استراسبورگ، آغاز شد.

منبع:ایسنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .