نخستین تصاویر فضایی تلفن‌های هوشمند از زمین

ناسا نخستین تصاویر سه گوشی هوشمند ارسالی به مدار که از زمین تهیه شده است را پس از بازسازی منتشر کرد.این سه گوشی هوشمند در تاریخ ۲۱ آوریل سال ۲۰۱۳ بر روی موشک Antares از «تجهیزات پرواز Wallops ناسا» به فضا پرتاب شدند و در ۲۷ آوریل یک ماموریت را با موفقیت به پایان رساندند. نخستین تصاویر فضایی تلفن‌های هوشمند از زمین

هدف اصلی مأموریت مشخص‌کردن این موضوع بود که آیا یک گوشی هوشمند مصرف‌کننده می‌تواند به عنوان دستگاه خودکار اصلی پرواز برای یک ماهواره در فضا، به کار رود، یا خیر.

این سه ماهواره مینیاتوری به نامهای «الکساندر»، «گراهام» و «بل»، طی حضورشان در مدار، از دوربین‌های تلفن هوشمند خود برای گرفتن تصاویری از زمین استفاده کردند و این "بسته‌های داده تصویری" را به ایستگاه‌های چندگانه زمینی مخابره کردند. هر بسته‌ای حاوی قطعه کوچکی از تصویر بزرگ بود.

هنگامی که این داده‌ها در دسترس قرار گرفتند، تیم PhoneSat و چندین اپراتور رادیویی آماتور در سراسر جهان، برای در کنارهم‌نهادن عکس‌های ارسالی این بسته‌های داده، با هم همکاری کردند.

پروژ مزبور یک ماموریت اثبات تکنولوژی بود که «هیئت‌مدیره ماموریت فناوری فضایی ناسا» در دفتر مرکزی ناسا و «هیئت‌مدیره مهندسی» در «مرکز تحقیقاتی ایمز ناسا» حامیان مالی آن بودند.این پروژه در تابستان ۲۰۰۹ به عنوان یک پروژه دانشجویی و با همکاری ایمز و دانشگاه بین‌المللی فضا،استراسبورگ، آغاز شد.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.