گردشگری فضایی یک گام دیگر به تحقق نزدیک‌تر شد

با انجام نخستین پرواز آزمایشی فضاپیمای گردشگری فضایی، تحقق رویای سفر به فضا برای گردشگران به واقعیت نزدیک‌تر شد.با انجام موفقیت‌آمیز نخستین پرواز آزمایشی فضاپیمای ویژه گردشگری فضایی در صحرای کالیفرنیا، تحقق رویای گردشگری فضایی بیش از هر زمان دیگری به واقعیت نزدیک‌تر شد. گردشگری فضایی یک گام دیگر به تحقق نزدیک‌تر شد

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این فضاپیما ابتدا بوسیله‌ یک هواپیما به ارتفاع ۴۷ هزار پایی برده شد و پس از رها شدن از هواپیما به ارتفاع ۵۵ هزار پایی رفت. البته در مرحله‌ بعدی این آزمایش که در روزهای آتی انجام خواهد شد، فضاپیمای گردشگری فضایی تا ارتفاع ۳۲۸ هزار پایی بالا خواهد رفت.

تا ‌کنون بیش از ۵۰۰ نفر برای سفر فضایی با این فضاپیما که گنجایش حمل شش گردشگر فضایی را دارد، ثبت‌نام کرده و مبلغ ۲۰۰ هزار دلار نیز به عنوان پیش پرداخت به شرکت «ویرجین گلکسی» به مدیریت و مالکیت «سر ریچارد برانسون» که وظیفه‌ راه‌اندازی اولین تور فضایی را بر عهده دارد، پرداخته‌اند که این امر تا کنون درآمد هنگفتی را برای این شرکت به همراه داشته است.

فضاپیمای شرکت «ویرجین گلسی» که برای سفر به فضا با هزینه‌ ۱۶۲ میلیون پوندی طراحی و ساخته شده، دارای چهار موتور جت است و در مدت ۹۰ ثانیه به ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری از سطح زمین می‌رسد.

این فضاپیما که در زمان برخاستن از زمین سرعتی حدود ۴۰۰۰ کیلومتر در ساعت دارد، پس از رسیدن به ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری در هوا معلق شده و در آن زمان است که سرنشینانش می‌توانند از یک مسافرت واقعی لذت ببرند.در این پرواز مسافران سفری فراتر از جو زمین را تجربه کرده و زمین را از منظری که تنها فضانوردان قادر به دیدن آن هستند، مشاهده خواهند کرد.

از سال‌ها قبل تعداد زیادی از چهره‌های سرشناس جهان برای سفر با این سفینه اقدام به رزرو جا کرده‌اند که از آن جمله می‌توان به «آنجلینا جولی» و «براد پیت»، دو چهره‌ سرشناس هالیوود، «اشتون کارچر»، راننده‌ی مشهور فرمول یک و «استیون هاوکینگ»، فیزیکدان و کیهان‌شناس مشهور اشاره کرد.

در این پروژه‌ منحصر به فرد، چندین شرکت و سازمان دیگر نیز با شرکت «ویرجین گلکسی» همکاری دارند که از آن جمله می‌توان به سازمان ناسا، سازمان علوم و فضایی آمریکا و شرکت مایکروسافت اشاره کرد.

منبع:ایسنا