روسیه فضانوردان آمریکایی را به فضا اعزام می کند

در شرایطی که ناسا از دو سال پیش برنامه پرتاب شاتل های خود را متوقف کرده و برای اعزام فضانوردان خود به فضا به روسیه وابسته شده است، آژانس فضایی فدرال از امضای قراردادی با سازمان فضایی آمریکا در این زمینه خبر داد. روسیه فضانوردان آمریکایی را به فضا اعزام می کند

به نقل از گزارش روز شنبه آژانس فضایی فدرال روسیه، این آژانس با ناسا قراردادی به ارزش ۴۲۴ میلیون دلار برای اعزام ۶ فضانورد آمریکایی به فضا با فضاپیماهای روسی امضا کرد.مطابق این قرارداد، روسیه تا سال ۲۰۱۷ شش فضانورد آمریکایی را با فضاپیماهای خود به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل خواهد کرد.

این قرارداد امکان ادامه حضور فضانوردان آمریکایی در ایستگاه فضایی بین المللی تا سال ۲۰۱۷ را فراهم می کند.پس از این تاریخ آمریکا با فضاپیماهای شرکت های غیردولتی خود فضانوردانش را به فضا اعزام خواهد کرد.

آژانس فضایی فدرال روسیه و سازمان ناسای آمریکا در سال ۲۰۱۱ میلادی قراردادی به ارزش ۷۵۳ میلیون دلار برای اعزام ۱۲ فضانورد آمریکایی با فضاپیماهای روسی سایوز به ایستگاه فضایی بین المللی امضا کردند.روسیه از امکانات گسترده فضایی خود برای ارائه خدمات در این زمینه به سایر کشورها استفاده می کند.

منبع:ایرنا