جشن «روز زمین» در فضا + تصویر

فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) روز زمین را در فضا جشن گرفتند. بیست و دوم آوریل (دوم اریبهشت) با هدف افزایش سطح آگاهی و توجه جامعه جهانی نسبت به کره زمین و محیط زیست روز زمین (Earth Day) نامگذاری شده است. جشن «روز زمین» در فضا + تصویر

«کریس هدفیلد» فضانورد کانادایی و فرمانده ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)‌ روز دوشنبه ۲۲ آوریل همزمان با روز زمین در گفتگوی زنده ویدئویی با جمعی از دانشجویان و روزنامه نگاران کشورش تأکید کرد: حضور در فضا دیدگاه انسان نسبت به سیاره زمین را تغییر می دهد؛ با نگاه به این سیاره دوست داشتنی اهمیت روز زمین مشخص می شود.

«هدفیلد» خاطر نشان کرد: با چشم انداز جدیدی که از زمین از فضا بدست آورده ام، احترام، نگرانی و علاقه ام نسبت به این سیاره چند برابر شده است.

فرمانده ایستگاه فضایی بخشی از مأموریت خود را تهیه تصاویر از زمین و نشان دادن دشواری های زندگی در فضا عنوان می کند تا با این روش مردم بیشتر برای مراقبت از زمین تلاش کنند.

«هدفیلد» به همراه «رومان روماننکو» و «تام ماشبرن»، فضانوردان روس و آمریکایی ماه آینده میلادی پس از شش ماه اقامت در فضا به زمین بازخواهند گشت.

جشن «روز زمین» در فضا + تصویر

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.