تعویق پرتاب آزمایشی موشک خصوصی جدید در پی بروز نقص فنی

یک شرکت فضایی خصوصی که قرار بود در یک ماموریت نمایشی در روز چهارشنبه(۲۸ فروردین) موشک جدید «آنتارس» خود را به فضا پرتاب کند، در دقایق پایانی به دلیل نقص فنی از آن صرف‌نظر کرد.موشک ۱ طبقه شرکت اوربیتال ساینسز قرار بود در ساعت ۲۱:۰۰ به وقت گرینویچ از فرودگاه پرتاب فضایی جدید خصوصی ویرجینیتا به فضا پرتاب شده و یک کپسول باری را در مدار قرار دهد. تعویق پرتاب آزمایشی موشک خصوصی جدید در پی بروز نقص فنی

انتظار می‌رود این پرواز آزمایشی راه را برای پرتاب اصلی فضاپیمای باری این شرکت به ایستگاه فضایی بین‌المللی در اواخر سال جاری هموار کند. در صورت موفقیت، این شرکت خصوصی می‌تواند کار را بر روی قرار داد ۱.۹ میلیارد دلاری برای هشت پرواز انتقال محموله به ایستگاه فضایی برای ناسا آغاز کند.

به گفته مقامات پروازی، تاریخ پرتاب بعدی معلوم نیست اگرچه آب‌وهوا نیز می‌تواند مشکل بعدی برای این پرتاب باشد. هواشناسان وزش بادهای شدید و توفانهای احتمالی را برای این روزهای جزیره والوپس که فرودگاه پرتابی در آن قرار داشته، پیش‌بینی کرده‌اند.

اوربیتال ساینسز یکی از دو شرکت خصوصی استخدام شده توسط ناسا برای ارسال محموله‌ها به ایستگاه فضایی است.

شرکت دیگر موسوم به اسپیس‌ایکس پروازهای آزمایشی خود را در سال ۲۰۱۰ تکمیل کرده و دو فضاپیمای باری از ۱۲ مورد قرارداد ۱.۶ میلیارد دلاری خود را به ایستگاه ارسال کرده است.

منبع:ایسنا